ŽIVOTNA PRIČA

KAKO JE OD BESKUĆNICE POSTALA ŽENA ČIJE IME ZNA CEO SVET: Nepoznati detalji iz života Dženifer Lopez! (FOTO)

Dženifer Lopz je dokaz da se snovi zaista ostvaruju ukoliko imate veru u sebe

Vip priča
10:19h Autor:
KAKO JE OD BESKUĆNICE POSTALA ŽENA ČIJE IME ZNA CEO SVET: Nepoznati detalji iz života Dženifer Lopez! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez nije rođena u bogatoj porodici, ali je oduvek znala da želi jednog dana da bude velika zvezda.

Rođena je 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

Dok je još bila petogodišnja devojčica krenula je na časove baleta.

"Mislim da sam se u ples zaljubila još dok sam bila u stomaku. Sećam se da sam uvek želela da naučim više i da budem bolja i bolja", ispričala je jednom prilikom Dženifer.

Od kako je prvi put zakoračila na čas plesa, više nikad nije prestala sa ovim hobijem, koji joj je na kraju doneo i puno novca i slavu. Igrala je u raznim mjuziklima u srednjoj školi i čvrsto verovala da će postati slavna plesačica jednog dana.

Kada je završila srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena mama je želela da upiše koledž, dok je ona imala sasvim drugi plan.

"Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve".

Bipolarni poremećaj i borba protiv rasizma su je koštali života: Ovako je živela Nina Simone! (FOTO)

Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobilja podršku kakvu je očekivala. U tom trenutku sa mjkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

Ćak i na trenucima kada od nje nije čula ono što je želela."Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, 'Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš'. I ojačala sam", rekla je pevačica.

"Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio".

U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe.

Rođena u vanbračnoj zajednici, roditelji je krili od javnosti: Unuka Grejs Keli je kopija svoje bake! (FOTO)

Kada je napunila 21. godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne baš dobrim uslovima, ali kaže da je za taj period vežu najlepše uspomene. "Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno".

Prošlo je nekoliko godina dok nije dobila prvi veliki posao. Pobedom na audiciji dobila je ulogu plesačice u seriji "In living color" i priliku da promeni ceo svoj život. To je bila prekretnica koja joj je donela velike poslove i uspešni karijeru.

Nakon nastupa u "In Living Color", 1995. godine dobila je prvu glumačku ulogu u filmu "Mi Familia" koji je pobrao pozitivne kritike. Iste godine snimila je film "Money Train" sa Wesley Snipesom i Woody Harrelsonom, a godinu kasnije film "Jack" s Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi.

Prvu veliku priliku dobila je 1997. s glavnom ulogom u biografskom filmu "Selena".

Za uloge pevačice Selene Perez koju jeodigrala sa nepune 24 godine bila je nominovana za Zlatni globus.

Slava puna praznine: Njen život obeležile su ljubavne patnje, propali brakovi i pobačaji koje nikad nije prebolela!

Pored glume i plesa koji su joj u krvi, ipak je najviše profilirala kao pevačica. Svoj debi album "On the 6" izdala je u junu 1999., pre tačno 20 godina, i već je na njemu imala ubola hit - "If You Had My Love".

O svojoj ljubavi prema muzici, Jennifer je rekla sledeće:

"Išla sam u treći razred kada mi je pesma 'Rapper's Delight' promenila život. Ali kada bih došla kući, moja majka bi slušala Seliju kruz, Tita Puentea, Dianu Ros. Sve te elemente želim da ubacim u svoju muziku.

S muzičkom karijerom vinula se u zvezde, ali je nastavila sa snimanjem filmova, među kojima i naučno-fantastični triler "The Cell". Nakon što je 2001. njen album "J. Lo" debitovao na prvom mestu muzičkih pop lista, a romantična komedija "The Wedding Planner" s Matthew McConaugheyem pokorila bioskope, bilo je jasno da njen život više neće biti isti.

Ljubavni život latino dive oduvek je privlačio pažnju medija jer je bio veoma turbulentan i zanimljiv.

Prvi put se udala 1997. godine za modela i glumca Ojani Noa, ali taj brak bio je kratkog daha.

Nakon tog ljubavnog brodoloma, upoznala je jednu od svojih fatalnih ljubavi - repera Puff Daddy-ja. Njihovu veza je bila pod lupom javnosti, a prekretnica se dogodila nakon što su navodno bili umešani u pucnjavu ispred njujorškog noćnog kluba kada je troje ljudi povređeno.

Sudbinski susret koji joj je promenio život: Kako je kraljica Ranija zavela princa i postala najmoćnija žena sveta!

foto: Profimedia

Puff je bio optužen za posedovanje oružja i podmićivanje, ali kasnije je oslobođen svih optužbi. Ipak, ovaj incident je uticao na njihovu vezu, te je par ubrzo raskinuo.

Ubrzo nakon raskida sa reperom, započela je romansu sa plesačem Cris Juddom koji se pojavljuje u njenom spotu "Love Don't Cost a Thing". U avgustu 2001. godine par se verio, a venčali su se krajem septembra. Devet meseci kasnije su stavili tačku na brak.

U jesen 2002 godine, uplovila je u vezu sa kolegom Benom Aflekom. Već u januaru objavili su veridbu. 2003. godine snimili i zajednički film "Gigli", a glumac se pojavio i u spotu za pesmu "Jenny from the Block". Ipak, umesto venčanja, javnost je početkom 2004. godine ostala u šoku zbog iznenadnog raskida verdibe.

"Svi smo imali velike ljubavi u životu i propale ljubavne veze. Ja sam najveća romantičarka - to je jako tužno. Kažem to ljudima, ali niko ne sluša. Bacam se u ljubav jer verujem u nju, ali kada veza ili brak ne uspeju moraš pokazati odgovornost. Svi znate da je kod mene išlo loše. Svi su se smejali, svi su imali svoje mišljenje, a to boli, to uvek boli", pričala je glumica i pevačica.

Mirjana Bobić Mojsilović: Žena je bila u službi porodice, a danas je u službi bogatog muškarca!

foto: Profimedia

U junu 2004. godine udala se za pevača Mark Entoni-ja, a par je organizovao privatnu svadbenu ceremoniju u njenoj vili u Los Anđelesu. Latino diva je rodila blizance Maksa i Emu u februaru 2008. godine, ali tri godine kasnije par se razveo.

"Volela sam sebe dovoljno da odem. Razmišljam pozitivno, odlučna sam da idem napred u životu, odgajam svoju decu i radim najbolje što mogu kao majka, pevač i osoba", izjavila je zvezda u intervjuu za Vanity Fair.

Burna prošlost, skandalozne veze sa ženama i bizarne navike: Nepoznati detalji iz života Anđeline Džoli! (FOTO)

Novu ljubavnu sreću pronašla je uz svog pratećeg plesača Kaspera Smarta. Ta ljubav potrajala je sve do 2016.godine, a 2017. godine zaljubila se u sadašnjeg partnera bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza.

"Aleksa razumem na način na koji ga niko drugi ne bi mogao razumeti, i on razume mene na način na koji niko drugi ne bi mogao. Verujem u brak. I volela bih da ostarim sa nekim u vezi. Ali trenutno ništa ne forsiram, rekla je J.Lo u jednom intervjuu.

U martu ove godine par se verio na romantičnom odmoru na plaži.

"Radim samo ono što mi govori moj instinkt. Pametno je poslušati savete drugih ljudi, ali na kraju dana ti si jedina osoba koja ti može reći što je ispravno za tebe", kaže latino diva.

Skupo platila ljubav prema geniju: Omalovažavao je, slikao kao zver, na kraju joj kao krajnju podlost–našao ljubavnika!

foto: Profimedia

"Ako se fokusiraš na novac, nećeš nigde stići. Možeš da želiš da budeš uspešan, ali na kraju dana, ako ti je novac motivacija, ako imaš toliko plitak pogled na život, bićeš vrlo prazna osoba. Jer ne postoji ništa iznutra što te gura - nema strasti. Bilo je i onih trenutaka kada nisam više želela biti ja. Gledano spolja, možda se činilo da je to glamurozan, uzbudljiv život, ali u tim trenucima zamenila bih se s bilo kim. Stvarno me je to počelo pogađati, a najlakša stvar koju sam mogla uraditi tada bilo je da se jednostavno povučem", bila je potpuno otvorena pevačica jednom prilikom.

I onda, kao grom iz vedra neba, RASKID

Iako su planirali venčanje, Dženifer i Aleks su stavili tačnu na svoju vezu. Šuškalo se da je Aleks bio neveran latino divi i da ju je prevario sa 20 godina mlađom plavušom. Još veće iznenađenje je usledilo kada su Dženifer i Ben Aflek ponovo uhvaćeni u strasnom zagrljaju. Svi se pitaju koliko će ova nova-stara romansa trajati i da li je u pitanju iskrena ljubav ili smao osveta latino dive...

Sudbina obeležena ljubavnim aferama, intrigama i velikom tragedijom: Potresna priča jedinstvene Džeki Kenedi! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs