ŽIVOT PUN SKANDALA

Burna prošlost, skandalozne veze sa ženama i bizarne navike: Nepoznati detalji iz života Anđeline Džoli! (FOTO)

Njena životna priča će vas ostaviti bez teksta

Vip priča
Autor:
Burna prošlost, skandalozne veze sa ženama i bizarne navike: Nepoznati detalji iz života Anđeline Džoli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i ambasadorka UNICEF-a, zanosna Anđelina Džoli, rođena je 4. juna 1975. godine u Los Anđelesu kao drugo dete američkog glumca Džona Vojta i Maršelin Bertran, glumice francuskog porekla, koji su se razveli kada je njihova ćerka imala samo godinu dana. Maršelin se zbog Anđeline i njenog dve godine starijeg brata Džejmsa odrekla karijere i posle razvoda sa decom preselila u Njujork, a preminula je 27. januara 2007. od raka jajnika, piše glossy.rs.

Još kao devojčica, Anđelina je bila nestašna i drugačija od svojih vršnjakinja. U osnovnoj školi pridružila se grupi devojčica "Kissy Girls" koje su za vreme odmora lovile dečake i ljubile ih dok oni ne bi počeli da vrište. Banda je rasturena kada je direktor škole pozvao roditelje devojčica na razgovor.

Takođe, Andželina je kao mala sakupljala zmije i guštere i bila zaljubljena u gospodina Spoka iz Zvezdanih staza. Sa majkom je redovno išla na projekcije filmova i kasnije je rekla kako ju je upravo to navelo da se bavi glumom.

Ima 47 godina, tvrdi da nije koristila plastičnu hirurgiju: Rado pokazuje svoje golo telo i ne haje za komentare! (FOTO)

foto: Profimedia

Njena majka je preživljavala sa skromnim prihodima i Anđelina je često nosila polovnu odeću. Drugi učenici su je zadirkivali zbog toga što je bila izuzetno mršava, nosila je naočare i naramenice.

Na časove glume na čuvenu Li Strazberg akademiju krenula je kao jedanaestogodišnjakinja, a sa petnaest godina oprobala se i kao manekenka, mada je retko prolazila na kastinzima. To ju je učinilo nesrećnom, pa se povlačila u sebe. Prestala je čak da ide i na časove glume i izrazila želju da postane pogrebnik.

Tokom tog buntovničkog perioda oblačila se u crno, bojila kosu u ljubičasto i posećivala rok koncerte sa tadašnjim momkom. Posle dve godine, vratila se časovima glume i završila srednju školu. U isto vreme opet se oprobala kao manekenka u Los Anđelesu, Londonu, Njujorku i tada je imala mnogo više uspeha.

Skupo platila ljubav prema geniju: Omalovažavao je, slikao kao zver, na kraju joj kao krajnju podlost–našao ljubavnika!

foto: Profimedia

Ipak, njeno umanjeno mladalačko samopouzdanje prouzrokovalo je potištenost, pa je počela da se samopovređuje. Kasnije je to prokomentarisala u jednoj emisiji CNN-a:

"Sakupljala sam noževe i uvek sam ih imala nadohvat ruke. Iz nekog razloga, ritual sečenja i samopovređivanja, kao i osećanje bola, činili su me živom. Osećala sam se slobodnom i to je za mene bila neka vrsta terapije. Duboko u srcu ja sam uvek bila i uvek ću biti mala pankerka sa tetovažama - opisuje taj period Džolijeva čiji je pubertet bio pravi pakao za njenu majku, sve do 1991. godine, kada se ponovo posvetila glumi.

Na današnji dan napunila bi 94. godine: Svi su je odbacivali, koristili, a ona je samo želela jedno! (FOTO)

foto: Profimedia

Anđelinin stric je slavni američki muzičar Džon Vesli Vojt, poznatiji kao Čip Tejlor, inače autor hita Wild Thing, a kumovi jedne od najvećih seks simbola današnjice su francuska filmska zvezda Žaklin Bize i nemački glumac i reditelj, oskarovac Maksimilijan Šel. Oni su joj dali ime Jolie, što na francuskom znači zgodna, a glumica ga i danas koristi kao prezime.

Na početku svoje glumačke karijere pojavila se i u spotu svog kolege iz srednje škole Lenija Kravica, za numeru "Stand By My Woman" , a krasila je i video Rolingstonsa - "Anybody Seen My Baby". Međutim, ponuda za značajnije filmske uloge još nije bilo, osim što se pojavila u pet studentskih radova njenog dve godine starijeg brata Džejmsa Hejvena, koji je studirao režiju u filmskoj školi na Kalifornijskom univerzitetu.

Upravo je Džejms bio Anđelinina najveća podrška u ranom detinjstvu kada su prolazili period bolnog odrastanja bez oca.

Majka je gurnula pravo u ralje dečje pornografije. Sa 10 godina slikala se gola za Plejboj: Glumica bez uloge! (FOTO)

foto: Profimedia

"Tata je u početku živeo u istom gradu. Uvek je bio tu negde, ali nikada s nama. Sećam se da smo ga videli na jednoj školskoj priredbi, pred Božić, ali nije se ni pozdravio s nama niti se ikada prema nama ponašao kao otac. Mislim da je takvo odrastanje jedan od razloga što sam, zajedno sa svojim bratom, u tolikoj meri posvećena pomaganju drugim ljudima."

Tako je i naša majka brinula o nama – rekla je glumica koja je sa bratom ostala bliska i nakon što je postala slavna. Za njega je govorila da joj donosi sreću, pa ga je vodila svuda sa sobom. Njihov strasni poljubac u usta 2000. godine na dodeli Oskara i Andželinina izjava kako je veoma zaljubljena u svog brata, uzburkali su svet, a mediji su pisali o njihovom incestuoznom odnosu.

Nekoliko dana kasnije oboje su demantovali mračne tračeve, ističući kako su nakon razvoda roditelja jedno drugom bili velika podrška.

Nevinost izgubio sa dadiljom u 14. godini: Supruge uvek znale za njegove ljubavnice, a vanbračnu decu prestao da broji!

foto: Profimedia

Paralelno s burnim odrastanjem i karijera Džolijeve počela je da se razvija, ali njene prve filmove: Cyborg 2 1993, Hackers 1995. i Foxfire 1996. godine kritika je loše ocenila. Sredinom 1994. udala se za britanskog glumca Džonija Lija Milera koga je upoznala na snimanju filma o bandi hakera koja spasava svet. S njim se venčala u nekonvencionalnoj venčanici - crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je vlastitom krvlju ispisala Milerovo ime.

"Vremenom je sve u našem odnosu padalo. Ipak, mislim da je on najbolji muž koga devojka može da nađe. Uvek ću ga voleti, jednostavno bili smo previše mladi", rekla je Andđelina, čiji je prvi brak trajao samo osamnaest meseci, mada su se zakonski razveli tek 1999. godine.

Iza formulacije o nepremostivim razlikama krije se to da joj je britanski glumac dosadio jer se na snimanju filma Foxfire zaljubila u svoju partnerku, manekenku Dženi Šimizi. Iako se o tome samo nagađalo, u biografiji Andželine Džoli od pre tri godine, ona je, između ostalog, priznala i da je deset godina imala ljubavnicu Dženi.

Skandalozne veze sa ženama, puno tuge i teški kompleksi: Život Grete Garbo je misterija koja i danas intrigira! (FOTO)

foto: Profimedia

"Želela sam njene dodire i poljupce. Opazila sam da je posmatram kao što sam do tada posmatrala muškarce. Bilo je fantastično, njene usne bile su tako meke", otkrila je glumica koja je u periodu njihovog raskida upoznala, a nedugo potom se i udala za glumca Bilija-Boba Tortona, koga je srela na snimanju filma Pushing Tin, 5. maja 2000. godine.

Rezultat učestalih javnih izliva strasti bilo je i to što su oboje oko vrata nosili bočice sa krvlju svog partnera. Iako su pričali kako su suđeni jedno drugom, rastali su se 27. maja 2003. Upitana u Vojažu o iznenadnom krahu njihovog braka, Džolijeva je rekla.

Presedan u kraljevskoj porodici: Posvađane jetrve i najveći skandal do sada!

foto: Profimedia

"Bila sam iznenađena kada sam shvatila da smo se preko noći totalno promenili. Mislim da jednog dana više ništa zajedničko nismo imali i to je strašno... To može da se dogodi kada se vežete, a ne poznajete sebe dovoljno. Verovatno bih se oženila sa Dženi da se nisam udala za svog muža. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala", otkrila je Andželina.

U intervjuu sa Barbarom Volters 2003. godine na pitanje da li je još biseksualka, Džolijeva je odgovorila:

"Naravno! Ako se sutra zaljubim u ženu, da li ću osećati da je dobro to što želim da je poljubim i dodirnem? Ako se zaljubim u nju? Apsolutno", poverila se Andželina.

Za njen profesionalni uspeh u velikoj meri zaslužna je i televizija. Afirmisala se ulogom u TV filmu George Wallace, za koju je 1998. dobila Zlatni globus. Za maestralnu rolu divlje i lepe biseksualno opredeljene manekenke koja umire od side u mini seriji Gia dobila je 1999. još jedan Zlatni globus. Kao glumica potvrdila se i sporednom ulogom psihotične tinejdžerke Lize Rou u bioskopskom hitu Prekinuta mladost, za koju je 1999. dobila Zlatni globus i Oskara.

Početkom novog milenijuma, okrenula se humanitarnom radu, ali i usvajanju i rađanju dece, što je još više oplemenilo njenu svakodnevicu. U proleće 2002. usvojila je desetomesečno kambodžansko siroče, Medoksa Čivana.

Njena bezgranična ljubav za sina bila je i kamen spoticanja u braku sa Tortonom jer posesivni suprug nije hteo ni s kim da je deli. Ulje na vatru dolila je i glumčeva afera s dvadesetjednogodišnjom konobaricom Keti Timinis.

Kao beba jedva preživeo, očevo ubistvo ga koštalo karijere: Životna priča najvećeg sportiste ikad-Majkla Džordana!(FOTO)

foto: Profimedia

"Imam dva bivša muža, pa mi se čini da je očigledno kako ne želim da ostanem u braku u kojem je nestalo ljubavi. Ali, s njima sam ostala u dobrim odnosima. Jednostavno, razišli smo se jer smo shvatili kako bi bilo nezdravo ostati u lošem braku, a sad smo dobri prijatelji. Loš brak ne treba trpeti, pogotovo ako imate decu. Nema ničeg goreg od toga da deca odrastaju gledajući mamu i tatu kako se po ceo dan svađaju", rekla je Džolijeva, koja se u periodu kada je usvojila Medoksa stravično sukobila s ocem.

Naime, u leto 2002. godine, iako nije imao Anđelininu dozvolu za to, Džon Vojt je obelodanio da je njegova ćerka usvojila dečaka. Do još veće svađe došlo je kada je glumac izjavio kako se brine za svoju ćerku koja luta po siromašnim krajevima sveta i nagovestio da joj je hitno potrebna psihijatrijska pomoć.

Ona ga se tada javno odrekla, a krajem 2002. i službeno je iz svoje krštenice izbrisala prezime Vojt. Iako je to mnogo puta pokušavao i privatno, ali i preko medija, Vojt nije uspeo da dobije Anđelinin oproštaj ni kada je rodila biološku decu, a tek nedavno njih dvoje uslikani su zajedno u Veneciji, što je protumačeno kao pomirenje.

Na to ju je, kako se neretko spekulisalo, dugo nagovarao i nekadašnji izabranik, slavni kolega Bred Pit s kojim joj se dogodila fatalna veza. On se zbog Anđeline 2005. godine razveo od Dženifer Aniston, zvezde serije Prijatelji, a tvrdi se da su partneri Džoli - Pit otpočeli aferu još za vreme snimanja filma Gospodin i gospođa Smit, što su oboje demantovali u nekoliko intervjua.

Životna priča akcionog junaka sa velikim srcem: Sam postigao ogroman uspeh, smrt prijatelja nikad nije preboleo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Da budem intimna s oženjenim čovekom, a da pri tom znam da je moj otac varao moju majku, nije nešto što bih sebi dozvolila. Da sam to uradila, ne bih mogla da se pogledam ujutro u ogledalo. Ne privlače me ljudi koji varaju svoje žene", tvrdila je Andželina, ali i nakon te izjave, nagađanja o neverstvu su nastavljena.

Prve intimne paparaco fotografije pojavile su se mesec dana nakon što je Anistonova podnela zahtev za razvod. One prikazuju Pita, Džolijevu i njenog sina Medoksa na plaži u Keniji. Tokom leta, Andželina i Pit viđani su zajedno sve učestalije i mediji su im ubrzo nadenuli nadimak Breddželina. Januara 2006. Džolijeva je za People potvrdila da je trudna i u vezi s tim prvi put javno potvrdila njihovu vezu.

Nakon dva usvojena deteta, Kambodžanca Medoksa i Etiopljanke Zahare, Andželina je 27. maja 2006. godine rodila ćerku Šajlo Nuvel Džoli Pit u privatnoj bolnici u Valvis Beju, u Namibiji.

"Bred je bio u operacionoj sali tokom porođaja, a lekari su bili tako divni", otkrila je glumica koja trećinu svog prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe.

Od raskalašnog neženje do predsednika Amerike: Novi detalji iz života Džordža Buša! (FOTO)

foto: Profimedia

U martu 2007. usvojili su i tada trogodišnjeg Vijetnamca Paksa Tjena, a u julu sledeće godine slavna umetnica dobila je još dvoje biološke dece, dečaka i devojčicu koje je na svet donela u bolnici Santa Marija u Nici. Blizanci Noks Leon i Vivijen Maršelin rođeni su carskim rezom dva dana pre predviđenog termina. Ponosni otac Bred Pit bio je prisutan tokom porođaja, a glumičin lekar Mišel Sisman nakon porođaja rekao je da se majka i bebe osećaju odlično.

"Tokom cele godine slavimo nečiji rođendan. To je totalni haos, ali nekako uspevamo da se izborimo s tim i da provodimo divno vreme zajedno. Sada je najstarije dete uključeno u organizaciju rođendana mlađe dece. To je jedno od najvećih zadovoljstava u životu", poverila se medijima Anđelina.

Razuzdani život najbogatije Amerikanke: Zabavlja se samo sa milionerima, droga i anoreksija je skoro ubili! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, i ovom braku je došao kraj. Anđelina i Bred su stavili tačku na svoju ljubav u septembru 2016. godine. Nakon ovog raskida, Anđelina je dolučila da više nikad neće stati na ludi kamen.

Anđelina je i dalje ogorčena zbog Breda. Želi da preuzme odgovornost, jer joj je okrenuo život naopako i njoj i deci. 2Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala" izjavila je Anđelina jednom prilikom o razvodu sa slavnim glumcem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs