žIVOTNA PRIČA

Ima 47 godina, tvrdi da nije koristila plastičnu hirurgiju: Rado pokazuje svoje golo telo i ne haje za komentare! (FOTO)

Nemam nameru da menjam bilo šta na sebi, plastična hirurgija mi jednostavno nije lepa, ispričala je jednom prilikom te dodala da će za promene možda biti spremna u 65. godini

Vip priča
09:33h Autor:
Ima 47 godina, tvrdi da nije koristila plastičnu hirurgiju: Rado pokazuje svoje golo telo i ne haje za komentare! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka i model Hajdi Klum juče je napunila 47 godina. Rođena je 1. juna 1973. u Nemačkoj. Pre nego što je maturirala, prijateljica Karin nagovorila ju je da ispuni kupon i prijavi se za modno takmičenje čiji su pobednici bili gosti u TV šou Tomasa Gottschalka.

Hajdi je pristala i pobedila između 25.000 takmičarki te joj je ponuđen ugovor u vrednosti od 300.000 dolara. Prihvatila je ponudu i počela karijeru modela i tako "odbacila" obrazovanje u školi za modne dizajnere.

Ova atraktivna plavuša pojavila se na naslovnim stranama svih vodećih modnih časopisa. Isprobala se i u glumi, kako u filmovima, tako i u serijama. Uspešna je dizajnerka odeće, nakita i parfema koji su postigli veliki uspeh. Takođe, članica je žirija u američkom "Supertalentu".

Hajdi Klum prošetala dekolte koji prelazi granicu dobrog ukusa: Ovakav modni promašaj do sad nije viđen! (FOTO)

Iako su se mnoge njene kolegice podlegle botoksu i plastičnim operacijama, Hajdi tvrdi kako nije ljubitelj takvih promena.

"Nemam nameru da pokušam da promenim nešto na sebi, plastična hirurgija mi jednostavno nije lepa," ispričala je jednom prilikom te dodala da će za promene možda biti spremna u 65. godini.

Manekenka se 2012. našla na listama vlasnica najlepših prirodnih grudi, ali još se 2017. počelo šuškati o njenom nešto bujnijem poprsju...

I dok je ona govorila kako se boji odlaska pod nož, njeni fanovi raspisali su se po društvenim mrežama kako ipak nije odolela plastičnoj hirurgiji.

Kad kažemo savršen prolećni stajling na ovo mislimo: Modni pogodak Hajdi Klum! (FOTO)

Što se tiče privatnog života, njen prvi muž je dizajner Rik Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. Zatim se 2005. udala za muzičara Sila (57), s kojim ima dva sina, Henrija (14) i Džona (13), te kćerku Lou (10).

Par se razveo 2014., a Hajdi iz prijašnje veze ima kćerku Helen (16) za koju kaže da joj je Sil otac, premda joj je biološki otac Flavio Briatore (70), ali on ne učestvuje u kćerkinom životu.

Na današnji dan napunila bi 94. godine: Svi su je odbacivali, koristili, a ona je samo želela jedno! (FOTO)

Manekenka se prošlo leto udala za gitaristu grupe Tokio Hotel, Toma Kaulitza (30). Golupčići su bračne zavete razmenili na italijanskom ostrvu Kapri.

Koliko voli svoju 17 godina stariju suprugu, muzičar je pokazao nakon što joj je poklonio komad Berlinskog zida, čime se ona "pohvalila" na društvenim mrežama.

Hajdi redovno "časti" pratitelje golišavim fotografijama, zbog čega je ponekad i napadaju. Nedavno je pozirala u toplesu pa su joj pisali kako je takvo ponašanje u njenim godinama neodgovorno i degutantno.

"Imaš toliko godina, a objavljuješ ovakve fotografije. Sramota. Neku privatnost sačuvaj za supruga, a ne za milione fanova," samo su neki od komentara ispod fotografije.

Klum se našla u središtu pažnje u martu ove godine, kada se požalila da se ne oseća dobro te se bojala da ima koronu. Ona i suprug su se testirali, a test je pokazao da su negativni.

Manekenka je poznata i kao "kraljica Noći veštica", jer tada uvek odabira kreativne i otkačene kostime pa oduševi legendarnim transformacijama.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs