Serija

Nastavlja se snimanje nove domaće serije u Banja Luci: Nove klape u sobama Hotela Balkan

Nakon višemesečne pauze nastavljeno je snimanje serije "Hotel Balkan“, projekta Telekoma Srbija i „Bosonoga produkcije“ koji je još početkom godine zaintrigirao javnost u regionu.

Celebrities
Autor:
Nastavlja se snimanje nove domaće serije u Banja Luci: Nove klape u sobama Hotela Balkan
Foto: Promo

Reč je o ostvarenju koje će, poput svojevrsnog vremeplova, gledaoce provesti kroz generacijski jaz, sukobe, intrige i tajne koje prožimaju živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel.

„Telekom Srbija je, u skladu sa svetskim trendovima, potvrdio da je ne samo kompanija koja u domove dovodi najbolje usluge, već i uspešan producent serijskog i drugog televizijskog sadržaja. Superstar TV je već prepoznat kao mesto za najbolje domaće serije i verujem da se sa nestrpljenjem očekuje prva epizoda Hotela Balkan“ izjavio je Vladimir Lučić, koordinator Telekom Srbija grupe za internet i multimediju.

foto: Promo

Scenario serije je nastao prema priči Nikole Kolje Pejakovića, potpisuje ga Nebojša Romčević, dok je režija poverena Saši Hajdukoviću. Snimanje novog serijskog projekta Telekoma Srbija nastavljeno je nedaleko od Banje Luke, u filmskom studiju „Bosonoga produkcije“, pionira kinematografije u Republici Srpskoj čiji su projekti nagrađivani na regionalnim i svetskim festivalskim takmičenjima.

„Bilo je ne samo izazovno, već i zahtevno, počevši od same izgradnje studija, pa do scenografije za ovaj projekat, s obzirom da su svi rekviziti originalni i autentični. Ekipa je mlada, ali jako talentovana i posvećena, pa verujem da će i gledaoci, već u prvim epizodama, prepoznati njihov profesionalizam i kvalitet ovog serijskog ostvarenja“, istakla je Brankica Janković, producent i direktor serije.

Biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama, borbom za nasledstvo i porodičnim gresima, nalazi se u fokusu radnje serije koja će gledaoce odvesti na putovanje kroz vreme u tridesete godine 20. veka. Koje još tajne kriju sobe „Hotela Balkan“ gledaoci će saznati na jesen na Superstar TV kanalu na kojem se već prikazuju neki od najboljih naslova domaće serijske produkcije.

Superstar TV mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs