Kako je rekla u jednom intervjuu, za njenu figuru najviše je zaslužan dezert. Međutim, i tu postoji trik: U pitanju je dezert napravljen od potpuno sirovih sastojaka. "Ponekad ću samo naručiti tiramisu ili nešto slično. Poslednjih dana, samo to jedem za večeru", rekla je Kerol Alt.
a li se sećate Toni Brekston? Evo šta danas radi i kako izgleda u 52. godini! (FOTO)
"Tiramisu je hranljiviji nego sendvič sa šunkom, jer se pravi od kokosa i svih ostalih neverovatnih stvari, tako da me zasiti bez problema", objasnila je ona. Otkako je 1996. počela da jede sirovu hranu, Altova je oštar zagovornik promene načina ishrane, i samim tim, načina života, a napisala je i nekoliko knjiga o tome. Što se ove fotografije tiče, ona kaže kako je fotogafisano telefonom, a da ništa nije izmenjeno u fotošopu, osim ožiljka na njenom stomaku koji je uklonjen.