ELEGANTNO

Još jedna modna dominacija Melanije Tramp: Savršen stajling za žene u 50-im izgleda baš ovako! (FOTO)

Prva dama je još jednom očitala modnu lekciju svima

Star look
09:45h Autor:
Još jedna modna dominacija Melanije Tramp: Savršen stajling za žene u 50-im izgleda baš ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je reč o modi, Melanija, nikad ne greši. Njenim modnim potezima se dive svi modni kritičari, pa se zato često nađe na listi najbolje obučenih žena. Ona dobro zna šta njenom telu najbolje pristaje pa se time i vodi i uvek privuče samo pozitivne komentare.

Svaka žena koja je napunila 50 godina bi trebala da se vodi njenim primerom ukoliko želi da u svakoj prilici bude na visini zadatka.

Ovog puta je izabrala crnu elegantnu, na prvi pogled jednostavnu haljinu, koja je istakla njene obline na pravi način. Zbog vezivanja oko struka, kreirala je vizuelno izgled peščanog sata i figuru učinila još vitkijom.

Žuta je definitvo njena boja: Kejt Midlton ponovo oduševila modnim izborom! (FOTO)

Crna boja je uvek dobar izbor sa kojim nema puno greške. Stajling je upotpunila crnim salonkama i naočarima u istoj boji.

Ova haljina bi jednako dobro oizgledala i u kombinaciji sa patikama, za nešto ležerniju varijantu, kažu modni stručnjaci.

Ima 47 godina, tvrdi da nije koristila plastičnu hirurgiju: Rado pokazuje svoje golo telo i ne haje za komentare! (FOTO)

foto: Profimedia

Da li volite ove jednostavne i ielegantne kombinacije ili ste više za veselije tonove? Kojom ocenom biste ocenili Melanijin stajling?

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs