kako vam se dopada?

E OVO JE MODA: Zaboravite CRVENI TEPIH u Kanu! Pogledajte kako zvezde izgledaju kada nisu sve kamere uperene u njih!

Kan je uvek uvažio kao jedno od onih mondenskih letovališta na koje se dolazi da se bude viđen. Za vreme Kanskog festivala, ta lestvica se podiže još više. Pitanje je: Da li je moda ono što vidimo na crvenom tepihu, ili odeća koju slavne glumice nose kada daju intervjue tokom dana i kada odlaze na promocije?

Moda
Autor:
E OVO JE MODA: Zaboravite CRVENI TEPIH u Kanu! Pogledajte kako zvezde izgledaju kada nisu sve kamere uperene u njih!
Rebeka Hol i Eva Longorija, Foto: Profimedia

Modna nedelja koja se ne propušta je definitivno Kanski festival. Slavne glumice se mesecima ranije pripremaju za nekoliko izlazaka na crveni tepih, njihovi stilisti se kolju oko haljina koje će nositi, ali mnogi zaboravljaju da se i za ona malo manja okupljanja koja traju tokom dana u vreme festivala, poznate dame moraju itekako pripremiti.

Stilisti rade punom parom, ponekad i same glumice (poput Tilde Svinton) koji pokušavaju da spoje najinteresantnije komade kako bi njihove klijentkinje izgledale najbolje moguće.

To su rafovi i rafovi garderobe s potpisom najpoznatijih modnih dizajnera današnjice koji pokušavaju da se njihov dizajn pojavi na glumicama poput Kejt Blančet, Džulijan Mur i dr.

Dve dame koje su se prvog dana izdvojile su definitivno Rebeka Hol i Eva Longorija. Obe u sakoima interesantnog kroja i jarkih boja. Detaljima poput topa, razbijajju i ono malo monotonije što jednobojna odela nose sa sobom, a aksesoarima dodaju onaj tvist koji je uvek najvažniji detalj koji izdvaja okej stajling od onog savršenog.

Čiji stajling vam se više dopada?

1. REBEKA HOL

Rebeka Hol
foto: Profimedia

2. EVA LONGORIJA

Eva Longorija
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs