ŠARLOT KAZIRAGI

OVAKO PRAVA ARISTOKRATKINJA DOLAZI NA CRVENI TEPIH: Svilena haljina i dijamanti! (FOTO)

Vojsci poznatih dama koje poslednjih dana koračaju crvenim tepihom u Kanu pridružila se i lepa unuka holivudske dive Grejs Keli

Moda
Autor:
OVAKO PRAVA ARISTOKRATKINJA DOLAZI NA CRVENI TEPIH: Svilena haljina i dijamanti! (FOTO)
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rasamom, 35- godišnja Šarlot Kaziragi prisustvovala je svečanoj premijeri filma ‘Brother and Sister’ u sklopu 75. Izdanja filmskog festivala u Kanu.

Za hod crvenim tepihom unuka Grejs Keli očekivano je odabrala kreaciju s potpisom modne kuće Šanel za koju poslednjih godina nastupa u ulozi ambasadorke. Njen odabir činila je sjajna, ponoćno plava haljina s halter okovratnikom iz Šanelove prošlogodišnje kolekcije visoke mode za sezonu jesen/zima, a posebno se isticala detaljem sjajnog ukrasa na leđima koji je naramenice haljine držao na mestu.

Elegantan utisak haljine, koja joj je pristajala kao salivena, naglasila je klasičnom frizurom punđe sa razdeljkom, a nju je oplemenila parom dijamantnih minđuša.

Pojavljivanje Šarlot Kaziragi i njenog supruga u Kanu dogodilo se uoči njihove treće godišnjice braka. Par je 2018. dočekao svoje prvo zajedničko dete, sina Baltazara. a lepa unuka Grejs Keli takođe je majka sina Rafaela Elmaleha iz prethodne veze s marokanskim komičarem, Gadom Elmalehom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs