pogledajte

MODNO USKLAĐENI U KANU: Vensan Kasek i njegova 30 godina mlađa supruga ukrali svu pražnju na crvenom tepihu i van njega!

Nakon braka s italijanskom divom Monikom Beluči, poznati francuski glumac sreću je pronašao s 30 godina mlađom lepoticom Tinom Kunaki. Svoju vezu okrunili su brakom u avgustu 2018. godine a ovih dana, poput brojnih zvezdi, nisu želeli da propuste novo izdanje filmskog festivala u Kanu

Moda
Autor:
MODNO USKLAĐENI U KANU: Vensan Kasek i njegova 30 godina mlađa supruga ukrali svu pražnju na crvenom tepihu i van njega!
Vensan Kasel i Tina Kunaki, Foto: Profimedia

Već pri samom dolasku u Kan, Vensan Kasel i njegova 30 godina mlađa odabranica uspeli su da ukradu svu pažnju zahvaljujući modno usklađenim izdanjima u znaku bež boje.

I dok je bivši suprug Monike Beluči Kanom prošetao u minimalističkoj kombinaciji zaokruženoj patikama, 25- godišnja lepotica iz Francuske plenila je pažnju u kombinaciji košulje i suknje zanimljivog dizajna. Dominaciju bež boje razbila je dodatkom ručne torbe u pastelno plavoj boji, kao i crnim cipelama s potpisom svoje bliske prijateljice, dizajnerke Amine Muadi.

NE PODNOSI ŠMINKU, SVOJU DIVLJU KOSU NIKADA NE PEGLA: Stil ove SRPKINJE oduševljava godinama sve modne kritičare! (FOTO)

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

U večernjim satima Vensan i Tina svojom pojavom uveličali su svečanu premijeru horora ‘Crimes of the Future’, koju poput njih nisu želele da propuste brojne zvezde.

Za vojsku fotografa u crnim smokinzima spremno su pozirali na crvenom tepihu, a Vensanova odabranica svojim modnim odabirom uspela je da zaseni brojne glumice i manekenke.

MEGAN MARKL NIKAD NIJE IZGLEDALA BOLJE: Ako želite damski izgled, obucite se ovako! (FOTO)

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Poput holivudske dive, na crvenom tepihu plenila je elegancijom u zelenoj haljini bez naramenica s dodatkom dugih, belih rukavica.

Viđenu haljinu s dugim šlepom u sklopu aktuelne kolekcije visoke mode predstavio je dizajner Pier Paolo Pikioli na čelu modne kuće Valentino.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs