kako vam se dopada?

ZAVELA GA JE KADA JE IMALA SAMO 19. GODINA: Sinoć su dokazali još jednom da su oni NAJSEKSI PAR današnjice! (FOTO)

Sinoć su na gala proslavi brenda Bulgari u Parizu sve oči bile uprte u Tinu Kunaki (25) i Vensana Kasela (55), supružnike koji dižu prašinu gde god da se pojave. Tina je ponovo pokazala da je majstor izazovnih izdanja i da nepogrešivo bira kreacije u kojima ne može da prođe neprimećeno.

Star look
09:21h Autor:
ZAVELA GA JE KADA JE IMALA SAMO 19. GODINA: Sinoć su dokazali još jednom da su oni NAJSEKSI PAR današnjice! (FOTO)
Vensan Kasel i Tina Kunaki, Foto: Profimedia

Lepa 25-godišnjakinja blistala je u upečatljivom, modernom autfitu, izabravši limunzelenu, dugačku haljinu sa potpisom brenda Y/Project.

Ovu neobičnu kreaciju krasili su predugački rukavi, gornji deo u formi košulje, ali i karakterističan, hrabar prorez na stomaku koji je čitavu ovu modnu priču učinio atraktivnijom.

Gospođa Kasel je kombinaciju upotpunila tankim, lakovanim kaišem u boji toalete, te skupocenim nakitom koji je doprineo glamuroznom efektu. Njen 31 godinu stariji suprug opredelio se za klasično crno odelo i belu košulju, kojoj je ciljano raskopčao nekoliko dugmića kako bi izgledao ležernije i buntovnije, a upravo je po takvim izdanjima i poznat. Francuski glumac nikada ne izgleda previše elegantno i formalno, već obožava da ostavlja pomalo divlji utisak.

Supružnici i inače važe za modne magove i savršeno stilizovan par, koji redovno odouševljava svojim urbanim i originalnim autfitima, a publika kod njih voli i specifičnu harizmu, te činjenicu da su i te kako skloni tome da razmenjuju nežnosti u javnosti i neprestano se dodiruju, grle i ljube.

Podsetimo, par je u braku od 2018. godine, a imaju i ćerkicu Amazoniju. Romansu su otpočeli kada je Tina imala samo 18 godina, i to ubrzo nakon što je Kasel stavio tačku na brak sa Monikom Beluči. Većina je bila uverena da francuski šarmer nikada neće pronaći ženu koja bi mogla da parira italijanskoj divi, ali je izbor mlade i zgodne Tine definitivno sve razuverio.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Mnogi tvrde da je nova gospođa Kasel čak i lepša od Monike, a supružnici su IT par na Instagramu - imaju puno fan grupa i mnogi obožavaju njihov modni stil, ali i zajedničke fotografije na kojima bez ustezanja iskazuju nežnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs