KAN

NJU SMO ČEKALI DA SE POJAVI U KANU: A onda - O, Bože, kakvo razočarenje! (FOTO)

Možda su pričali da je lepotu stekla raznim operacijama, ali Madalina je za nas oduvek bila prelepa zbog načina na koji je nosila pojedine haljine - zaista je podsećala na Sofiju Loren. Sve do sinoć...

Moda
Autor:
NJU SMO ČEKALI DA SE POJAVI U KANU: A onda - O, Bože, kakvo razočarenje! (FOTO)
Foto: Profimedia

S nestrpljenjem smo očekivali da se Madalina Genea pojavi na kanskom festivalu. Sećamo se njenih raskošnih crvenih haljina od prošlih godina, gde je dominirala i zaista podsećala na Sofiju Loren iz mladih dana.

Ova italijanska glumica rumunskog porekla je neko ko zrači neverovatnim seksepilom, ali ono što je sinoć obukla umanjilo je njenu privlačnost!

Madalena je sinoć došla obučena u raskošnu haljinu kojoj je izgleda nedostajao deo, pa smo svi imali uvid u gaćice ove 34-godišnjakinje.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Inače, Genea je u Italiju došla sa samo 15 godina. Sada je tamo velika zvezda, a tamošnji mediji je obožavaju i davno su joj dali nadimak "moderna Sofija Loren" zbog sličnosti sa proslavljenom glumicom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ona je nedavno odgovorila i na pitanje zašto se nikada nije udala, istakavši da su ljubav njenog života njena ćerka i njena majka, i da radije ide kroz život sama i srećna, nego sa pogrešnim partnerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs