Sa 2 godine je oborio kombi i stvorio gadne ožiljke: Niko nije verovao da će 3 decenije biti sa najvećim frajerom

Sa samo dve godine je doživela veliku nesreću koja je umalo koštala života, ali se nije dala. Glumica i producentkinja Trudi Stajler, već 30 godine je u braku sa velikom ikonom muzike Stingom.

Vip priča
08:32h Autor:
Sa 2 godine je oborio kombi i stvorio gadne ožiljke: Niko nije verovao da će 3 decenije biti sa najvećim frajerom
Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sting i njegova supruga Trudi Stajler priredili su ljupki prikaz kada su pozirali na crvenom tepihu na premijeri filma "Parthenope" tokom 77. Kanskog filmskog festivala u utorak.

Muzičar (72), bio je obučen u tamnoplavi blejzer i pantalone, sa bledoplavom košuljom i slip-on cipelama sa tropskim printom. U međuvremenu, glumica(69), pokazala je glamuroznu plavu haljinu, u kombinaciji sa velikim braon kaišem i odgovarajućom torbom.

Sting (rođen Gordon Samner) i Trudi Stajler su dugo zajedno i važe za jedan od najskladnijih parova među poznatim ličnostima.

Trudi Stajler
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veza traje decenijama, a par je izlazio čak 10 godina pre venčanja u Viltširu u avgustu 1992. Sting i Stajler su roditelji četvoro dece: Mikija, Džejka, Eliota i Đakoma. Muzičar takođe deli ćerku Fuksiju i sina Džoa sa bivšom suprugom Frensis Tomelti.

U intervjuu za magazin "Pipl" u decembru 2019. godine, Sting je opisao svoju ženu kao svoju "glavnu osobu kojoj se obraća."

Objasnio je: „"Neko mi je pre neki dan rekao: 'Ko je najupečatljivija osoba koju ste ikada sreli?' Rekao sam, "Mislim da sam oženjen njom". Ona me pokreće."

Trudi Stajler
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osećaj je, neiznenađujuće obostran. Stajler je za svog muža rekla: "On se uvek razvija, uvek me iznenađuje. Osećam se kao da smo još uvek zajedno u predivnoj avanturi."

Dakle ko je Stingova žena? Evo svega što treba znati o Trudie Stiler i njenoj vezi sa muzičarem.

Stajler je rođena 6. januara 1954. u Bromsgrouu, Vusteršir u Velikoj Britaniji. Pohađala je srednju školu Nort Bromsgrou pre nego što je pohađala Bristol Old Vik.

Govoreći o svom detinjstvu, Stajler je za "Gardijan" 2019. rekla: "Većina ljudi u ulici u kojoj sam rođena u Bromsgrouu radila je u fabrici ili radila daktilografski posao. Kada sam ocu jedne noći posle 18. rođendana rekla da želim da odem u dramsku školu, rekao je: 'Ako ćeš to da radiš, moraš da odeš.' Zatekla sam se da stopiram do Stratforda na Ejvonu. Tamo ste morali da idete ako ste želeli da budete glumica".

Sting
foto: Don EMMERT / AFP / Profimedia

Kada je Stajlerova imala samo dve godine, udario ju je i prevrnuo kombi, što je dovelo do nekoliko operacija od detinjstva do adolescencije. Ona se prisetila tokom intervjua za britanski "Telegraf" u aprilu 2014. da su njene operacije nastavljene do njene 18. godine, nakon čega su usledile revizije na njenim ožiljcima kako bi zamenile obrve. Incident joj je ostavio ožiljke na licu, što je koren njene nesigurnosti od mladosti.

Rekla je tom listu: "Ožiljci na licu su mi oduvek davali osećaj da nisam baš privlačna osoba. Uvek nisam sigurna u sebe, u svoje lice."

Trudi Stajler
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stajlerova je navela glumu kao jedan od načina na koji je uspela da "vrati" svoje samopoštovanje nakon nesreće sa kojom se suočila kao dete. Ona je za "Gardijan"u aprilu 2019. rekla: "Imala sam mnogo ožiljaka na licu i moje mišljenje o sebi je bilo veoma nisko, ali kada sam počela da učim glumu u gimnaziji, to se promenilo. Volela sam književnost i Šekspira, a kada sam počela da otkrivam likove koji nemaju veze sa Trudi, bila sam slobodna."

Pored svog rada kao glumica i producentkinja, Stajler je takođe strastveni ekolog i filantrop. Ona je zagovornik i osnivač brojnih organizacija koje podržavaju zdravstvene, ekološke i humanitarne napore.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs