Ovako izgleda Srpkinja koja je u lepoti pobedila Anđelinu Džoli: Na listi je najlepših žena, niko joj nije ni do kolena

Lepa Džena Dženović i dalje oduzima dah lepotom.

Celebrities
10:34h Autor:
Ovako izgleda Srpkinja koja je u lepoti pobedila Anđelinu Džoli: Na listi je najlepših žena, niko joj nije ni do kolena
Foto: preentscreen/Instagram

Da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta potvrđuje i zanosna 37-godišnja Beograđanka Džena Dženović koja je pažnju, kako domaće, tako i svetske javnosti, privukla nakon što je upravo fatalnim izgledom nadmašila i samu Anđelinu Džoli, i to dva puta.

Ona se našla na listi najlepših žena čuvenog magazina FHM koji ju je ne samo uvrstio na listu, već je Srpkinja pozicionirana iznad drugih slavnih lepotica među kojima su ne samo Anđelina, već i manekenka Kejt Apton, Šanina Šajk i mnoge druge.

Džena Dženović
foto: Printscreen Instagram / jennajenovich

Doduše, dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno zašto je to tako.

Džena se do sada nebrojeno puta našla na naslovnicama kultnih časopisa Maxim, GQ, CKM, Esquire, a sajt Faveable ju je 2019. a onda i 2020. stavio na listu najzgodnijih žena na Instagramu.

Zanosna crnka aktivna je na mrežama, a iako voli da putuje, te redovno objavljuje fotografije sa prestižnih svetskih lokacija, pokazala je da svoje svoje poreklo nije zaboravila, te je tokom putovanja po Evropi svratila i do Beograda.

Inače, prema informacijama dostupnim na internetu, zgodna brineta je rođena upravo u okolini Beograda, a odrasla je uz tri sestre kao najmlađa u porodici. Kada je napunila šest, sa porodicom se seli za Nemačku, a potom 1999. u Ameriku, gde živi i dan-danas.

Lepa Džena danas je fotomodel, influenserka, vodi svoj blog, i ujedno je i sertifikovana organizatorka venčanja. Na Instagramu je prati preko dva miliona ljudi, a veoma često postavlja izazovne fotografije, te je lako zasključiti zašto se i našla na listi najlepših žena, jer čak i na objavama gde je bez šminke oduzima dah izgledom.

Veoma često je porede sa Kim Kardašijan i Kajli Džener, i sličnost je zaista neverovatna.

Inače, na njenom profilu na LinkedIn-u piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, te da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Stil/Wanted

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs