Ne smiruju se

Presedan u kraljevskoj porodici: Posvađane jetrve i najveći skandal do sada!

Loši odnosi Kejt i Megan naterali su palatu da uradi ono što veoma retko čini

Vip priča
Presedan u kraljevskoj porodici: Posvađane jetrve i najveći skandal do sada!
Foto: Profimedia

Britanski magazin Tatler objavio je veliku priču o životu Kejt Midlton unutar palate, u kojem su između ostalog pisali o lošim odnosima sa jetrvom Megan Markl.

Navodeći kako su se odnosi dve vojvotkinje narušili uoči venčanja u Vindzoru, kada je Kejt insistirala da deveruše nose najlonke, dok se tako nešto nije dopalo mladi Megan. Osim toga, isti magazin nekoliko puta je naveo kako po priči bliskog prijatelja vojvotkinje od Kembridža saznaju da je Kejt iscrpljena zbog previše kraljevskih obveza, koje su pale na njena leđa nakon odlaska Megan i Harija iz Velike Britanije.

Nakon što su ovakve vesti odjeknule u svim svetskim medijima, dogodilo se nešto skroz neuobičajeno za kraljevsku porodicu. Palata je putem svojih predstavnika za javnost odgovorila:

"Ova priča sadrži mnoštvo netačnosti i lažnih pogrešnih prikazivanja, koja nisu proverena u Kensingtonskoj palati pre objave", poručili su iz kraljevstva.

Megan Markl (38) želi da njena biografija izađe što pre: Svet mora da čuje šta je sve proživela!

foto: Profimedia

Ovo je presedan na dvoru, jer članovi kraljevske porodice inače ne reaguju na napise tabloida, razne tračeve i navode koji se svakodnevno pojavljuju u medijima. Ako se to i dogodi, onda je u vrlo retkim situacijama. Izgleda kako je člankom u kojem se narušava poverenje 38-godišnje vojvotkinje u ceo sistem, čija je stalna članica već dugi niz godina i predano radi sve poverene zadatke, ipak prevršilo svaku meru tolerancije članova kraljevstva.

Osim toga, Tatler je doveo u pitanje i ljubav princa Vilijama prema svojoj pokojnoj majci Dajani, navodeći kako je njegova tašta Kerol Midlton majka kakvu je oduvek sanjao.

Međutim, u fokusu priče i ono što je najviše odjeknulo u ostalim medijima, bio je odnos Megan i Kejt.

Ovo nije prvi put da mediji pišu o lošim odnosima dve kraljevske supruge. Ričard Kaj, koji prati kraljevsku porodicu ceo svoj životni staž, navodi da su odnosi ove dve žene zapravo narušeni od samih početaka, a da najlonke na dan venčanja nisu imale previše uticaja u svemu tome.

Megan i Hari u čast druge godišnjice braka razmenili poklone od pamuka: Da li vam je ovo malo čudno?

foto: Profimedia

Prema njegovom mišljenju, odnos Megan i Kejt strmoglavo se narušio nakon prvog zvaničnog intervjua princa Harija i njegove tada novopečene verenice. Atraktivna Amerikanka je tada pokazala zube celoj naciji i jasno dala do znanja da neće slepo slediti tradiciju i pravila koja joj se nameću. Takav stav ne deli Britanka Kejt, koja je odrasla poštujući kraljevsku porodicu, a posebno nakon što je i sama postala deo nje.

Kaj tvrdi da je i sam čuo od nekoliko izvora da se vojvotkinja Kejt ponudila da pomogne Megan pri adaptaciji, ali to nije prošlo slavno.

"Pomoć može biti ostvarena jedino ako je dobrovoljno prihvaćena", rekao je navodno bliski prijatelj vojvotkinje Kejt, naglašavajući kako je Megan insistirala na samostalnom uhodavanju.

Kejt Midlton nikad bolje nije izgledala: Preplanuo ten, zategnuto lice! (FOTO)

foto: Shuterstock

Dolaskom Megan u Britaniju, nepopravljivo se narušio do tada jako prisan odnos princa Harija i Kejt Midlton. Odjednom nisu više toliko vremena provodili zajedno, a prijateljski trojac princ Vilijam, njegova supruga Kejt i princ Hari dolaskom četvrtog člana postali su odvojene zajednice koje nisu tako lako mogle da pronađu zajednički jezik.

Iza svih navoda koji su ispisani u popularnom magazinu Tatler, glavni urednik Ričard Denen odgovorno stoji, opovrgavajući odgovor kraljevske porodice.

"Kensingtonska palata znala je da smo pre nekoliko meseci počeli da uređujemo izdanje s naslovnom pričom "Katarine Velike". Čak smo ih zamolili da zajedno radimo na celoj priči. Činjenica da poriču da su ikada išta o tome znali kategorički je lažna", rekao je Denen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs