ljubav

Iza sebe ima 2 propala braka, a onda je pronašla sreću: Ovo je tajna Sofijine ljubavi!

Za razliku od mnogih parova kojima je karantin poljuljao odnos, atraktivna glumica i njen zgodni izabranik su sve sigurniji u svoju ljubav

Celebrities
09:31h Autor:
Iza sebe ima 2 propala braka, a onda je pronašla sreću: Ovo je tajna Sofijine ljubavi!
Foto: Profimedia

Sofija Vergara (47) i Džo Manđanijelo (43) važe za jedan od najskladnijih i najlepših parova u Holivudu, a novembru ove godine proslaviće petogodišnjicu braka.

Zanosna kolumbijska lepotica je pre Džoa imala dva propala braka, traumatične veridbe i brojne veze sa kontroverznim muškarcima. A onda joj se sudbonosni susret dogodio u Beloj kući na večeri koja se tradicionalno organizuje za novinare i poznate ličnosti.

Par je sudbonosno "da" izgovorio 2015. godine na raskošnom i glamuroznom venčanju iz bajke na Floridi, u klubu The Breakers (Palm Beach).

Dokaz da je ljubav sa Džoom prava, Sofija je shvatila i tokom nedavne samoizolacije kada su bili primorani da provode vreme zajedno od jutra do mraka.

"Zapravo nam je bilo veoma lepo. U samoizolaciji se nismo nijednom posvađali. Nismo se jedno drugome uvlačili pod kožu već smo jedno drugome dali dovoljno prostora i vremena", rekla je Sofija za magazin People, te dodala kako su srećni što imaju prostranu kuću u Los Anđelesu, što je jedan od razloga komfora i uživanja u tim teškim vremenima", rekla je Sofija za magazina People.

Životna priča akcionog junaka sa velikim srcem: Sam postigao ogroman uspeh, smrt prijatelja nikad nije preboleo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Zapravo svi smo pod istim krovom. Moj sin, sestričina, suprug i tri psa. Srećni smo jer imamo dovoljno prostora da svima obezbedimo komfor i udobnost, a sa druge strane smo zajedno kada to želimo", rekla je lepa glumica.

Ona je objasnila kako je mužu dala slobodu za njegove omiljene aktivnosti, kao i on njoj.

"Džo voli da provodi vreme u teretani, dok ja za to vreme završavam onlajn sastanke. Imamo dosta razumevanja jedno za drugo. Mislim da je i to dosta pomoglo u očuvanju našeg skladnog odnosa’, zaključila je.

"Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere’, rekla je jednom prilikom Vergara koja iza sebe ima propali brak sa srednjoškolskim kolegom Džoelom Gonzalezom s kojim ima sina Manola.

Oličenje seksepila: Sofija Vergara zna kako da istakne svoje obline! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs