Za opušteno veče sa mužem

Oličenje seksepila: Sofija Vergara zna kako da istakne svoje obline! (FOTO)

Slavna lepotica i po mnogima jedna od najzgodnijih žena na svetu

Star look
Autor:
Oličenje seksepila: Sofija Vergara zna kako da istakne svoje obline! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najplaćenija televizijska glumica današnjice Sofija Vergara sve slobodno vreme nastoji da provede sa suprugom i glumcem Džoom Manđanijelom. Zaljubljeni golupčići odlučili su da se posvete sebi i izađu na romantičnu večeru u jedan poznati restoran na Beverli Hilsu. I dok se Manđanijelo odlučio za ležerniji sportski stajling - farmerke, majicu, patike i jaknu, Vergara je zablistala u nešto elegantnijem izdanju.

Sofija Vergara objavila fotografiju staru 25 godina: Ova žena se ne menja! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna lepotica i po mnogima jedna od najzgodnijih žena na svetu za sastanak je obukla pripijenu belu haljinu srednje dužine i dugih rukava s potpisom dizajnera Helmuta Langa. Uska haljina do izražaja je dovela glumičine zavodljive obline i savršeno proporcionalnu figuru peščanog sata.

Sofija Vergara kakvu do sad nismo videli: Pokazala lice bez šminke! (FOTO)

foto: Profimedia

Lepa glumica često bira odeću koja laska njenoj figuri i naglašava obline, a kako je i sama jednom prilikom priznala, zbog bujnih grudi često ima problema kod odabira haljina, pa se u njenom ormaru uglavnom mogu pronaći upravo haljine sličnog kroja.

Seksi haljinu lepa Vergara je upotpunila papučama na punu petu sa platformom od plute i prozirnim kaiševima od PVC-a i popularnim modelom torbe s potpisom modne kuće Šanel. Umesto elegantnih talasa, kosu je ovog puta odlučila da isfenirana na ravno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs