pogledajte

Muškarci luduju za njom, žene joj zavide: Sofija Vergara pokazala telo! (FOTO)

Glumica svojim izgledom dokazuje da joj, bez obzira na godine, nema premca

Star look
Autor:
Muškarci luduju za njom, žene joj zavide: Sofija Vergara pokazala telo! (FOTO)
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Glumica Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica", još od mladih dana mami uzdahe, a sada je na svom Instagram profilu pokazala kako i u 45. godini izgleda besprekorno.

Glumica je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i potpuno izludela svoje obožavatelje. "Kao boginja’, "Neverovatno lepa" i "Kolumbijska barbika", samo su neki od oduševljenih komentara koje je Sofija dobila za svoju fotografiju.

Talentovani i za biznis: 5 veoma uspešnih preduzetnika iz sveta poznatih! (FOTO)

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Lepa Kolumbijka priznaje da ne teži da bude nešto što nije.

"Želim da izgledam shodno svojim godinama, a ne presavršeno. Mislim da svako ko je opsednut razmišljanjem da želi da izgleda mlađe, u nekom trenutku poludi", rekla je.

To je jedan i od razloga zašto, na primer, ne želi da ima isklesano telo.

"Nemam trbušnjake jer ne želim da izgledam kao fit model i da imam savršeno telo. Za to je, po meni, potrebno previše napora. Sofija je takođe priznala kako svako vežbanje smatra torturom.

"U lošem sam raspoloženju dva sata pre termina, tokkom vežbanja i nakon njega jer znam da moram ponovno da zakažem sledeći termin", otkrila je.

Ona i njen suprug, glumac Džo Manđenelo venčali su se 2015. godine, a kako je glumac ranije izjavio, zaljubio se u nju čim ju je ugledao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs