pogledajte

Omiljena turska glumica teško bolesna: Njen život nikada više neće biti isti! (FOTO)

Obožavatelji su ostali u šoku

Vip priča
Autor:
Omiljena turska glumica teško bolesna: Njen život nikada više neće biti isti! (FOTO)
Sulejman Veličanstveni, Foto: Profimedia

Poznata turska glumica, 74-godišnja Nebahat Čehre, koja je domaćoj publici najpoznatija po sapunicama 'Sulejman Veličanstveni' i 'Strasti orijenta', ima Alchajmerovu bolest, tvrde turski mediji. Kako navode, bolest je glumicu potpuno promenila, ali njeni fanovi ne veruju da je bolesna jer izgleda dobro, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje i fotografije prema kojima se ne može naslutiti da je bolesna.

Nebahat često daju komplimente kako uopšte ne izgleda kao da ima 74 godine zbog svoje lepote i vitke linije, a ona tvrdi da uopšte ne vežba: 'Ranije sam redovno išla u teretanu, ali često dobijala upale grla pa sam prestala. Igrala sam tenis dok mi jednom nije pozlilo na terenu, tada sam se uplašila i to napustila. Ne praktikujem nikakve sportske aktivnosti niti dijete', istakla je glumica.

Dodala je kako ima snažnu samokontrolu i dva, tri dana može obilno jesti, a potom potpuno izgubi apetit. Glumica se s 15 godina prijavila na takmičenje za Mis Turske i pobedila 1960. kada je svoju zemlju predstavljala na svetskom izboru u Londonu. Glumačku karijeru započela je sa 17 godina, a 74-godišnjakinju i dalje možemo videti u poznatim turskim sapunicama.

Prokletstvo Sulejmana Veličanstvenog: Sve nesreće koje su pratile snimanje serije

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs