Obavezno pročitajte!

Žestoka izjava Dženifer Lopez: Ne petljajte se sa ovakvim muškarcima! (FOTO)

Latino diva nije štedela na rečima

Vip priča
12:12h Autor:
Žestoka izjava Dženifer Lopez: Ne petljajte se sa ovakvim muškarcima! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez ima veliko iskustvo kada je reč o ljubavnim vezama, a kroz njen život su prošli brojni poznati muškarci, među kojima su Paf Didi,Ben Aflek i Mark Entoni.

Fatalna pevačica upravo je zbog toga bila idealan materijal za komentarisanje muškaraca, pa je učestvovala u serijalu "Swipe Sessions" koji je kreirao "Tinder", a u njemu je pomagala devojci pod imenom Bruk da nađe muškarca.

Osim što joj je savetovala da odbije muškarca koji je u svojoj biografiji napisao da ne može biti sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Dženifer je otkrila i kako smatra da se ne vredi petljati s muškarcima mlađima od 33 godine.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Američka doktorka Džejn Grir koja je napisala knjigu "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu", u nekoj se meri slaže s Dženifer.

"Muškarci su do 30-ih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspehom", smatra. "Velik broj muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a zatim, kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su da se ožene", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs