Na osudi javnosti

Žena mu je umrla od raka, pet godina kasnije fudbaler (42) se ženi devojkom(29): Sreća ipak jača od tuge!

Sada je srećni par dobio i prinovu

Šuška se
15:17h Autor:
Žena mu je umrla od raka, pet godina kasnije fudbaler (42) se ženi devojkom(29): Sreća ipak jača od tuge!
Foto: Profimedia

Penzionisani engleski fudbaler, 42-godišnji Rio Ferdinand i druga supruga, 29-godišnja Kejt Vrajt, dobili su svoje prvo dete- sina, piše Daily Star.

Dok je Riju to četvrto dete jer iz prethodnog braka s prvom suprugom Rebekom, koja je preminula u maju 2015. godine nakon borbe s rakom dojke, ima 14-godišnjeg Lorenza, 12-godišnjeg Tatea i devetogodišnju Tiju, 29-godišnjakinji je ovo prvo dete.

Iako par još uvek nije otkrio ime najnovijeg člana porodice, koliko su s nestrpljenjem iščekivali njegov dolazak svedoči i snimka koju je svojevremeno Kejt podelila s pratiocima na svom Instagram profilu, a na kojoj su ona i suprug njegov deci saopštavaju vest kako im uskoro stiže brat.

"Ova luda kuća postaće još luđa. Svaki put kad vidim ovaj video, plačem, reakcija je najbolja. Bebo, jako se radujemo danu kad ćemo te upoznati", emotivno je tada poručila Kejt.

Inače, veza penzonisanog fudbalera i nekadašnje rijaliti zvezde od samog je početka bila pod lupom javnosti koja se neretko nije libila da osudi i kritikuje, novu mamu Riove dece. Da ni njoj nije bilo jednostavno uskočiti u ovo ulogu, svojevremno je ispričala i sama Kejt.

"Ja sam u kući koja nije moja, a svugde su fotografije s venčanja Rebeke i Ria. Hodala sam po kući i pitala se - šta ja radim ovde", ispričala je 29-godišnjakinja u jednom od razgovora za strane medije na koju se nadovezao fudbaler.

"Imao sam običaj reći da deca nisu spremna, da su ionako pretrpela previše. Šta ako sklonim sve te stvari i slomim njihova srca? Ne mogu da rizikujem zbog njenih osećanja", objasnio je svoja tadašnja razmišljanja fudbaler.

Međutim, uprkos svim preprekama s kojima su se suočavali poslednje tri godine, par je na kraju svoju ljubav ozvaničio i brakom, a romantičnoj veridbi na krovu zgrade u Abu Dabiju u decembru prošle godine, prisustvovala su i deca poznatog fudbalera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs