Životna priča Brajna Ostina Grina

Zaveo najlepšu ženu Holivuda, pa sad skupo plaća: Ljubavna priča kao iz španske serije! (FOTO)

Glumac i muzičar Brajan Ostin Grin i nakon vrtoglavog uspeha serije Beverli Hills 90210 karijeru održava na istom nivou. Dugo ga je pratio imidž zavodnika, ali već 14 godina vezan je samo za jednu damu. Ali osim nove tetovaže, nedostaje mu još nešto...

Vip priča
Autor:
Zaveo najlepšu ženu Holivuda, pa sad skupo plaća: Ljubavna priča kao iz španske serije! (FOTO)
Brajan Ostin Grin i Megan Foks, Foto: Profimedia

U jednom trenutku u skoro svakom domu jedan član porodice voleo je kultnu američku seriju Beverli Hils 90210. Zahvaljujući učestvovanju u tom projektu, Brajan Ostin Grin postao je slavna osoba.

Nakon popularne serije nastavio je da glumi na televiziji, pojavljujući se u desetinama poznatih serija poput "Zone sumraka", "Smallville" i "Očajne domaćice".

Njegovom šarmu i mišićima nije mogla da odoli glumica Venesa Marsil, koja je u seriji Beverli Hills glumila Đinu, i sa kojom Brajan ima jedno dete, ali ni jedna od najpoželjnijih žena Holivuda, glumica Megan Foks. Sa njom Dejvid ima troje dece, ali i prilično turbulentan brak koji je obeležilo nekoliko burnih raskida. Razmirice su sada, kaže, iza njih, a za 45. rođendan Brajan ima samo jednu želju - nakon četiri sina, želi ćerkicu.

Nema sreće: Zvezda serije Beverli Hils 90210 razvodi se nakon tri godine braka! (FOTO)

foto: Profimedia

Brajan je rođen u losanđeleskom predgrađu Ven Najsu u Kaliforniji kao sin Džojs i Džordža Grina koji su bili kantri pevači. Ovaj kalifornijski glumac visok je 183 centimetra, a karijeru je započeo kao klinac pod imenom Brajan Grin, a srednje ime Ostin dodao nije uspeo da se registruje u Cehu filmskih i televizijskih glumaca jer je već postojao glumac s istim imenom.

- Moje je detinjstvo bilo uobičajeno. Radio sam isto što i sva deca u tom uzrastu. Voleo sam da igram fudbal, košarku, da igram karte sa prijateljima, a onda sam počeo i da pevam. Najradije sam nakon škole odlazio u garažu i tamo lupao po starim instrumentima. Sećam se da sam za jedan rođendan dobio mikrofon pa su susedi ponekad dobijali nerbni slom od mog dranja. Izvinjavam im se svaki put kad ih vidim jer mi je jako neprijatno zbog toga. Ali znate kakva su deca - kaže Brajan koji je uz muziku otkrio i ljubav prema glumi.

- U jednom trenutku sam poželeo da glumim. Čak sam se pridružio lokalnoj glumačkoj sekciji gde sam naučio neke osnove - priseća se Brajan. Veliku priliku dobio je kao 17-godišnjak, kada ga je zapazio slavni producent Aron Speling i ponudio mu ulogu u seriji Beverli Hils, u kojoj je igrao Dejvida Silvera, najmlađeg člana vesele ekipe bogatih srednjoškolaca.

Životna priča najbogatije princeze Holivuda: Ništa nije moglo da je pripremi za život koji joj je sudbina namenila! (FOTO)

foto: Profimedia

- Pomislio sam da se neko šali sa mnom. Odmah sam pristao jer tako velika prilika se dobije samo jednom u životu. Bilo je to neverovatno zabavan period mog života. Odjednom su me svi prepoznavali na ulici, tražili mi autogram. Ali srećan sam što me taj početni zanos nije obuzeo. Nikad nisam poludeo od slave niti se smatrao zvezdom. Osim toga, nisam podlegao opijatima. Na to sam najponosniji - ističe.

Iz glumačke postave spomenute serije osvojio je, potvrđeno je, čak dva srca, a šuška se i da je bio u vezi s Tori Speling. Dugo je bio u vezi s Tifani Tizen, a iz veze s kolegicom Vanesom Marsil ima osmogodišnjeg sina Kasiusa. Uprkos prinovi, par je vrlo brzo postao bivši.

- Bili smo mladi, zaljubljeni, zaneseni. Mislite da možete da osvojite svet, da ste najpametniji. Ali onda smo zaključili da smo previše različiti, više nismo mogli da se trpimo. Grozno je to. Ipak, Vanesa i ja smo dobili najveće blago - sina. On je moj prvenac i obožavam ga - rekao je jednom prilikom Brajan koji nije ostao u najboljim odnosima s majkom svog prvog deteta. Pre šest godina tužio je Vanesu jer mu nikada nije vratila novac koji joj je pozajmio dok su bili u vezi. U tužbi je tvrdio da je Vanesi 2000. godine pozajmio više od 200.000 dolara, a ona mu ih nikada nije vratila iako je to obećala. Ali na sudu je utvrđeno da je Grin predugo čekao na preduzimanje pravnih koraka protiv bivše pa je izgubio parnicu. Kako god, nakon snimanja kultne serije, Brajanova glumačka karijera se usporila pa je učestvovao u mnogim projektima gde je imao epizodne ili neke manje uloge.

Top 5 serija koje nas vraćaju u detinjstvo: Ko je bio vaša simpatija? (VIDEO)

foto: Profimedia

- Posebno mi je u sećanju ostalo snimanje serije "Očajne domaćice". U to vreme bila je jako popularna i drago mi je što sam bio deo toga - iskreno govori. Na snimanju humoristične serije "Hope & Faith" 2004. upoznao je 12 godina mlađu glumicu Megan Foks u koju se, kako kaže, zaljubio na prvi pogled. Megan je tada bila anonimna 18-godišnjakinja koja je tek počinjala glumačku karijeru, a Brajan je svima bio poznat kao Dejvid Silver. Par je već na snimanju serije započeo vezu, a Megan je često isticala koliko je zaljubljena.

- Čim sam ga ugledala, osetila sam leptiriće u stomaku. A kada me prvi put dotakao, prošli su me žmarci. On je bio prvi muškarac zbog kojeg sam bila spremna da žrtvujem važne stvari. U odnosu na druge muškarce, on ne gleda ženu kao objekat, što mi je jako važno. Nije jedan od onih koji s prijateljima razgovara o striptizetama, a to mi je kod muškarca jako važno. Ja sam prišla njemu i tražila mu broj. Bila sam srećna što me nije odbio - rekla je tada zanosna glumica.

10 TV parova koje obožavamo! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je Brajan bio zvezda Beverli Hilsa, Megan je priznala da nije pogledala nijednu epizodu serije, zato je kada su se zaljubili odlučila da pogleda sve epizode, čime on nije bio nimalo oduševljen.

- Tražila ih je na "Soapnetu" i onda upala u nevolju jer je prekršila naše pravilo da nikad ne gledamo ono što onaj drugi napravi. To me ponekad jako ljuti - rekao je Brajan. Nakon dve godine veze, Brajan je odlučio da učini korak napred i zaprosi lepu Megan.

- Osetio sam da je vreme za taj korak. Kada pronađete osobu za koju ste sigurni da sa njom želite da provedete život, ne morate da čekate. Nisam se brinuo šta će odgovoriti jer sam osetio da i ona želi da provede život sa mnom - rekao je tada. Ali 2009. godine su raskinuli veridbu jer su se oboje želeli da posvetite više pažnje karijeri, a i Megan je shvatila da je premlada za udaju pa se, uprkos tome što joj je bilo stalo do Brajana, predomislila.

Svi je znamo kao zgodnu plavušu sa Beverli Hilsa: Pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ona je mlada i mogu da je razumem. Ja već imam jednog sina i ona mu je odlična maćeha, ali bojim se da se uplašila odgovornosti i obaveza. Nisam joj zamerio, oboje moramo da razmislimo šta želimo - rekao je tada. Ali čini se da nikad nisu prestali da se vole. Uprkos raskidu, često su ih viđali zajedno kako razmenjuju nežnosti, pa je godinu dana kasnije, u junu 2010. godine, njen PR potvrdio da su ponovo vereni. Par je veridbu proslavio na Havajima, a nespretna Megan je na privatnoj zabavi na plaži izgubila novi verenički prsten.

- Skakutala je plažom i očigledno se dobro zabavljala. Posle su na tom mestu bili čuvari hotela koji su četvoronoške kopali po pesku i nešto tražili - otkrio je neimenovani svedok proslave.

- Venčanje će biti malo. U početku smo razgovarali o tome da pobegnemo negde, ali možda će uz nas biti i nekoliko ljudi. Verovatno ćete za to saznati nedelju dana kasnije. Želimo da to bude samo naš trenutak - rekao je.

Manje od mesec dana nakon proslave druge veridbe, Brajan i Megan su se venčali u krugu najuže familije i nekolicine prijatelja. Bračne zavete su razmenili u junu 2010. u luksuznom rizortu "Four Seasons", a Havaje su odabrali kako bi odmah nakon venčanja mogli da uživaju u medenom mesecu.

Ceremonija je održana u tajnosti, kako su oboje priželjkivali.

- Nikada u životu nisam bio toliko siguran u nešto. Venčanje je bilo savršen početak našeg zajedničkog života. Osećam da je ona moja srodna duša. Znam da zvuči sladunjavo, ali stvarno verujem da nam je suđeno da budemo zajedno - zaljubljeno je priznao Brajan nakon venčanja.

U seriji čedna, u životu bludnica: Dona iz Beverli hilsa otkrila s kim je sve bila!

foto: Profimedia

Ali sreća nije bila dugog veka. Pet meseci nakon havajskog venčanja, Brajan Ostin Grin je ostavio Megan.

- Upoznao sam je kad joj je bilo 18 godina. Tada sam ja bio taj kojeg su ljudi prepoznavali. Danas se stvar primenila i Megan proživljava transformaciju ličnosti. Želi da me odgurne od sebe da je ne bih ugušio ljubavlju, ali verujem da ćemo se ponovno spojiti - pojadao se tada. Kao i svaki put do tada, uspeli su da reše probleme i ostanu zajedno. Brak je očvrsnuo 2012. godine, kada su potvrdili da očekuju prvo dete.

- Nikada nisam bila previše društvena, više sam volela da budem kod kuće. Čak ni u tinejdžerskim danima nisam izlazila u klubove, niti išla na mnogo žurki, pa mi u tom pogledu neće biti teško da prihvatim promene, a mislim da neće biti teško ni mom suprugu - odgovorila je glumica na pitanje da se boji da bi joj dete moglo poremetiti životne navike.

Dečak kojem su dali ime Noa došao je na svet je došao 27. septembra 2012. godine. Vest o rođenju sina na početku su krili, a onda je Megan odlučila da je podeli na Fejsbuku:

- Naš sin Noa Šanon Grin rodio se 27. septembar, zdrava je, srećna i savršena beba. Uzbuđeni smo što smo roditelji te predivne dušice i zauvek ću biti zahvalna Bogu što mi je omogućio da spoznam tu bezgraničnu ljubav. Hvala svima vama koji ste s nama podelili pozitivnu energiju - napisala je Megan.

Megan Foks otkrila: Evo zašto izgledam ovako posle trećeg porođaja! (FOTO)

foto: Profimedia

- Dobio sam dete sa ženom koju beskrajno volim i cenim. Više mi ništa ne treba - rekao je pak Brajan, a samo četiri meseca nakon što su dobili prvo dete, izjavili su da bi voleli da ih imaju još. -

- Želimo veliku porodicu. Svakako želimo još dece. Ni Megan ni ja nikada nismo preterano vrednovali svoj posao, slavu, Holivud. Naravno da dobre poslovne okolnosti smatramo blagoslovom, ali najveće nam je zadovoljstvo naš sin. Želimo da mu damo sebe najviše što možemo i želimo da imamo još dece - rekli su tada, a Megan je dodala da je Brajan divan otac.

- Radi sve što ja trenutno ne mogu jer sam previše umorna. Stalno čuva dete. Savršen je otac - rekla je. Samo dve nedelje nakon početka snimanja akcionog filma "Nindža kornjače" u kojem je Megan dobila ulogu Ejpril O’Nil, ispunila im se želja za proširenjem porodice jer je Megan ponovo zatrudnela.

Ubrzo nakon toga u šou Elen Deženeres, Megan je priznala da drugo dete očigledno nije bilo planirano, ali je kasnije dodala kako ona i Brajan nisu planirali ni prvo dete.

Biznismen platio 3.7 miliona dolara za seks sa Megan Foks: Razočarao se!

foto: Profimedia

- Mislim da Brajana više ne bi trebalo puštati blizu mene - našalila se Megan.

Brajan je bio neverovatno srećan kad je saznao za drugu trudnoću. Rekao je da je njegova suprugu neverovatna žena i da joj se divi svakoga dana. Želio je da joj i dalje bude dobar suprug, pomaže i radi šta god mu kaže.

- Kad nam se pre godinu dana rodio sin Noa, bili smo oduševljeni. Satima smo sedeli pored njegove kolevke i posmatrali ga. Nismo mogli da se nadivimo koliko je lep, malen i mirisan. Precrtavam dane na kalendaru kada ću to ponovo da osetim. Razmišljam da nakon rođenja drugog deteta prestanem da radim. Nisam još doneo konačnu odluku - rekao je tada.

Poznati par u tajnosti je držao i rođenje drugog deteta. Početkom februara 2014. dobili su drugog sina kojem su dali ime Bodi Rensom. Ubrzo se odnos između zgodnih supružnika sve više komplikovao. Brak se polako raspadao, a izvori bliski paru kažu da je glumica silno želela da oživi glumačku karijeru i dobije što više uloga, nakon što se poslednjih godina posvetila deci, što je Brajanu neverovatno smetalo.

- On je želeo ženu, suprugu koja će svako veče da legne s njim u krevet i provodi mnogo vremena s njim. Ali ona to tada nije mogla da ispuni - rekao je neimenovani izvor blizak paru. Vest o raskidu Brajan i Megan šokirala je Holivud nakon što su zajedno proveli 11 godina, od kojih pet u skladnom braku.

- Megan je puno radila i izbivala iz kuće, a Brajan se brinuo o deci - kažu njihovi prijatelji dodavši da su prioriteti počeli da im se razlikuju.

Razmažene, zahtevne, naporne: Ovo je 12 najomraženijih glumica u Holivudu! (FOTO)

foto: Profimedia

Nekoliko meseci nakon njihovog raskida svi su bili šokirani kada se seksepilna Megan pojavila na filmskoj premijeri u Las Vegasu u elegantnoj haljini koja je jasno otkrivala da je u drugom tromesečju trudnoće. Mnogi su komentarisali kako je Megan brzo pronašla novu ljubav koja je zasigurno i razlog razvoda od Brajana. Internet su preplavila pitanja ko je otac, a prijatelji glumice otkrili su da je otac upravo Grin, iako je Megan pre osam meseci podnela zahtev za razvod braka.

- Trudnoća nije bila planirana, ali kada su saznali da će dobiti dete, bili su presrećni. Naravno da je Brajan otac. Nikad nisu prestali da se vole i uvek će biti posvećeni roditelji svojoj deci, ali trenutno nemaju nikakve planove o zajedničkoj budućnosti - otkrio je prijatelj para.

Jezive priče holivudskih zvezda: Bilo je zastrašujuće, samo sam čula vrisak! (FOTO)

foto: Profimedia

Brajan je ubrzo potvrdio da je on otac deteta i istakao da će pokušati da se snađu u novoj situaciji koju nisu planirali. Iako je Megan želela razvod, Brajan je uradio sve kako bi je razuverio. Isplanirao je putovanje na vulkan Kilauea na Havajima blizu kojeg su se i venčali. Bilo im je divno i ona je počela da se predomišlja. Razlog za sreću stigao je 4. avgusta 2016. kada je porodica Foks-Grin postala bogatija za još jednog sina - Džurni Rivera Grina.

- Brajan i Megan su radili na sebi kao individuama tako da su stvari između njih sada mnogo bolje. Sjajno se slažu. Najbolji su prijatelji i poznaju se jako dobro. Uvek razgovaraju o problemima i znaju da je njihova veza bila burna, ali spremni su da krenu ispočetka. On nju obožava i sve bi učinio za nju. Ponekad je iznenadi romantičnom večerom, izlaskom, izletom ili buketom cveća. Ona to zna jako dobro da ceni. Dive se jedno drugom kao roditelji i raduju se što je njihovo treće dete stiglo na ovaj svet. Mislim da ih žele još. Oboje su porodično nastrojeni, iako se Megan ne čini tako - rekao je isti izvor.

Nije ih bilo blam da priznaju: 10 neprijatnosti u seksu slavnih žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon rođenja najmlađeg sina, Brajan i Megan upozorili su obožavatelje da Džurnija neće tako skoro videti na društvenim mrežama.

- Trudim se većinu vremena decu držim dalje od televizije i filmova jer mislim da je vreme provedeno pred ekranom - bilo kojim, bila to televizija ili mobilni telefon - jako loše za razvoj mozga, zato se trudim da to izbacim iz njihovog života. Umesto toga, odemo u park, igramo društvene igre ili pečemo kolače. Uvek pronađemo način da se zabavimo - priznao je Brajan.

- Mislim da se s vremena na vreme moraš podsetiti zašto ti se sviđa osoba s kojom imaš decu. Kad imaš toliko ljudi oko sebe i obaveza, to se lako zaboravi. Postanete kao poslovni partneri, a onda odete na sastanak i pomisliš:“Privlačna si mi!” To je jako važno i trudimo se da to radimo što češće. Brak je težak. Potrebno je mnogo truda s obe strane - objasnio je glumac.

Ukleta serija: Nesrećne sudbine glumaca Beverli Hilsa! (FOTO)

foto: Profimedia

Gluma, sinovi i Megan nisu njegove jedine ljubavi. Brajan je poznat i po svom muzičkom talentu: svira gitaru, klavir i bubnjeve. Oprobao se i u ulozi repera i izdao album "One Stop Carnival", koji nije dobio dobre kritike.

- Nije me to previše pogodilo. Želeo sam da to uradim, napravio sam i srećan sam. Uprkos lošim kritikama, ima ljudi kojima se i sviđa, a to mi je najvažnije. Ostvario sam gotovo sve u životu. Imam predivnu porodicu i prelepu ženu - kaže Brajan koji u slobodno vreme najradije trenira i boravi u prirodi.

Plaše se ogledala i užasavaju klovnova: 10 najbizarnijih fobija poznatih!

foto: Profimedia

- Kada je čovek zadovoljan fizičkom formom, tada je psihički stabilniji i srećniji. Treniram kad god mi to obaveze dopuštaju, a ako ništa drugo, odem s decom u park. Verujte mi, to je ponekad vrlo naporan trening - kaže Brajan koji osim nove tetovaže, za rođendan želi još nešto.

- Želim ćerkicu. Jedino me zabrinjava da ponovo ne dobijemo sina. Jako volim svoje sinove, ali za petog nisam spreman. To je ipak previše muškaraca. Ali svakako želim da dobijemo ćerkicu i proširimo porodicu. I da, voleo bih da se počastim još kojom tetovažom. One su moja strast - zaključio je glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs