Omiljeni naslovi

Top 5 serija koje nas vraćaju u detinjstvo: Ko je bio vaša simpatija? (VIDEO)

Prošlo je više od 15 godina, ali još uvek nismo preboleli Felisitinu odluku da ošiša svoje kovrdže. Prisetite se sa nama nekih sjajnih televizijskih naslova koje nećemo nikada zaboraviti!

Filmovi
Autor:
Top 5 serija koje nas vraćaju u detinjstvo: Ko je bio vaša simpatija? (VIDEO)
Scena iz serije "Felisiti", Foto: Profimedia

Kad govorimo o serijama danas i onima koje su se snimale pre jedne ili dve decenije, ne možemo da ne spomenemo neke evidentne razlike. Produkcija je danas daleko raskošnija, glumci dolaze iz holivudske A liste, a broj gledaoca i zarada neretko premašuju filmski format. I dok nam je danas potpuno normalno da se u seriju ulažu desetine miliona dolara i da se snima na nekoliko svetskih lokacija, nekad smo bili zadovoljni i skromnom scenografijom kao i glumcima koje smo tek trebali da upoznamo.

Isto tako, kvalitetnih serija o kojima se pričalo je bilo manje, a mi smo ovaj put odlučili da se prisetimo onih koje su obeležile naše tinejdžerske godine, one u kojima smo pronalazili prve "ozbiljne" televizijske simpatije, kao i one zbog čijih smo priča znali da pustimo i suzu. Naravno, našlo se tu i mnogo smeha i atmosfere nekih bezbrižnijih vremena, i verovatno ih baš zato volimo na neki poseban način. I da, baš uvek možemo da ih gledamo ponovo!

U nastavku pogledajte o kojim se to naslovima radi.

FELISITI

DOSONOV SVET

FREAKS AND GEEKS

MOJ TAKOZVANI ŽIVOT

BEVERLI HILS 90210

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

serijeTV