Gde su, šta rade

Ukleta serija: Nesrećne sudbine glumaca Beverli Hilsa! (FOTO)

Dvadeset pet godina nakon svetskog uspeha serije kojom su se proslavili, glumci Beverli Hilsa žive potpuno drugačijim životom u odnosu na onaj kakav su navikli da vode kada su bili na vrhuncu popularnosti
Vip priča
14:40h Autor:
Ukleta serija: Nesrećne sudbine glumaca Beverli Hilsa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumci "Beverli Hilsa" (Beverly Hills 90210) dvadeset pet godina nakon svetskog uspeha serije kojom su se proslavili, žive potpuno drugačijim životom u odnosu na onaj kakav su navikli da vode kada su bili na vrhuncu popularnosti.

Nedavno je tužnu vest saznala glumica Šenon Doerti koju smo tada gledali u ulozi Brende. U martu joj je dijagnostikovan rak dojke, a ona je prošle nedelje pokrenula sudsku parnicu kojom tuži bivšeg menadžera. Njega, kako prenose svetski mediji, optužuje za nebrigu i neplaćanje zdravstvenog osiguranja zbog kojeg, tvrdi obolela glumica, nije na vreme mogla pristupiti medicinskom pregledu i da spreči razvoj karcinoma.

Vreme je pregazilo: Kako danas izgleda Fibi iz serije Prijatelji! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Istog dana kada je Šenon objavila tužbu protiv bivšeg menadžera, njen nekadašnji kolega Brajan Ostin Grin, poznatiji kao Dejvid u seriji "Beverli Hils", objavio je da se razvodi od glumice Megan Foks. Par je jedanaest godina bio zajedno, a krahu je presudila Brajanova prevara.

Foto: Beta
Foto: Beta

Preostali deo članova serije posvetio se roditeljstvu. Tako je Tori Speling majka četvoro dece, 8-godišnjeg sina Lijama, 6-godišnje ćerke Stele, trogodišnje Heti i dvogodišnjeg sina Fina. Živi porodičnim životom potpuno posvećena deci, međutim sa 48-godišnjim suprugom Dinom Mekdermotom ima bračnih problema o kojima su mesecima pisali svetski mediji. Par je bio i pred razvodom, ali Tori zbog rasipničkog načina života nije imala novca da se zauvek rastavi od muža koji je imao problema sa zavisnošću i koji ju je prevario.

Muž Tori Speling: Prevario sam je zato što smo se seksali jednom u dve nedelje!

Foto: AP
Foto: AP

Turbulentno živi i nekadašnja tinejdžerska zvezda Keli, pravoga imena Dženi Gart. Bivša članica uspešne serije ima tri ćerke, 17-godišnju Lus, 12-godišnju Lolu i 8-godišnju Fionu. Nedavno se ponovno udala, ovoga puta za deset godina mlađeg verenika Dejvida Abramsa.

Ovako danas izgleda junakinja serije Seks i grad: Ko bi rekao da će Šarlot da se zapusti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs