Kraj ljubavi

Razvode se Aca Lukas i Sonja Vuksanović?

Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod, kaže izvor
Šuška se
12:50h Autor:
Razvode se Aca Lukas i Sonja Vuksanović?
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač je pre tri dana preko svog advokata Prvom osnovnom sudu predao zahtev za pokretanje parnice, a kao glavni razlog za ovakvu odluku naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vreme.

Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, seo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se svim silama potruditi da sačuvaju intimnost od medija", kaže pevačev prijatelj.

Kako dalje saznaje ekipa Kurira, Vuksanović se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja ćerka Viktorija. Iako više ne boravi na staroj adresi, Lukas svakodnevno obilazi ćerku.

Ekipa Kurira pozvala je pevača, ali on nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje saznanja.

"Ne želim da pričam o svom privatnom životu", bilo je sve što je Lukas rekao.

S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Sonja nije se javljala na pozive, niti odgovarala na poruke. U njeno ime, izjavu je dao advokat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa.

Željko Šašić otvoreno: Lukas je sve živo dobio od mene, ali ni to mu nije bilo dovoljno!

Kurir: Dragan Kadić
Kurir: Dragan Kadić

"Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa deteta", rečeno je u advokatskoj kancelariji „Veselinović“.

Ranije imali krize

Upućeni u odnos Ace i Sonje tvrde da su oni krize u braku imali i ranije, ali su ih uspešno prevazilazili, te da nije isključeno da će se i ovoga puta možda pomiriti.

Podsećanja radi, Aci je brak sa Sonjom bio treći, a njoj drugi. Iz prethodnih zajednica on ima sinove Lazara i Andriju i ćerku Miljanu, dok njegova žena ima ćerku Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem.

Aca Lukas: Gade mi se oni što imaju ženu, a sa strane ljubavnicu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs