Ne oprašta batine

Nataša Bekvalac tražila razvod, pritvor i zabranu prilaska: On je za mene mrtav!

Nakon incidenta, pevačica je odlučila da više nikada ne želi da vidi sadašnjeg supruga Luku Lazukića

Celebrities
Autor:
Nataša Bekvalac tražila razvod, pritvor i zabranu prilaska: On je za mene mrtav!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nataša Bekvalac posle prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića!

Pevačica je uplašena, advokatu je poručila da je ekspresno razvede i da od suda zahteva da Lazukiću odrede pritvor i zabranu prilaska zbog mogućnosti da ponovi nasilje.

Pevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva meseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomesečnom ćerkom.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj deca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Njen advokat Nemanja Vlček je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

"Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio", rekao je Vlček iz advokatske kancelarije Aleksić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs