Besni

Ana Štajdohar i Nikola Demonja se otrovali na moru: U hotelu sa pet zvezdica!

Umesto da sa ćerkom uživaju kupajući se u moru i na bazenima, par je nekoliko dana morao da provede u sobi
Celebrities
04:00h Autor:
Ana Štajdohar i Nikola Demonja se otrovali na moru: U hotelu sa pet zvezdica!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Ani Štajdohar i Nikoli Demonji prvo letovanje sa ćerkom Niom pretvorilo se u pakao. Pevačica i njen suprug su se otrovali hranom, i to u hotelu sa pet zvezdica, koji se nalazi na Sitoniji.

Oni su verovali da im je to što su odabrali da se odmaraju u luksuznom kompleksu u blizini Neos Marmarasa garancija da će sve proteći kako treba. Međutim, umesto da sa ćerkom uživaju kupajući se u moru i na bazenima, nekoliko dana proveli su u sobi.

Oprez na letovanju: Top 10 zemalja gde se turisti najčešće otruju hranom!

"Mogu vam reći da smo se dosta dobro otrovali hranom za jedan hotel sa pet zvezdica. Tri različita doktora potvrdila su da je u pitanju oralno-fekalna infekcija", napisao je Nikola na Fejsu i dodao:

"Otrovali su pola hotela, za jednu noć svi smo ispovraćali sve što smo jeli. Pa proliv, temperatura. Epidemija. A na više od 500 soba, više od 1.500 ljudi, jedan lekar, do kog se nije moglo doći od gužve. Sramota, i to neviđena za, ponoviću, hotel sa pet zvezdica, koji inače svojom uslugom apsolutno ne zaslužuje takav epitet", napisao je Demonja.

Inače, mnogi koji su odabrali da letuju baš u tom hotelu žale se da je pun ljudi koji su spremni da gaze i preko dece kako bi ušli u lift ili se dočepali hrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs