Uvećava svoju imperiju

Novi posao Lepe Brene: Sa Rusima gradi hotel od 3 miliona evra!

Brena odlično zna kako i gde da investira. Pre dve nedelje je s Bobom boravila u Opatiji, gde je bila na svadbi prijatelja, a ujedno je imala i poslovni sastanak s uticajnim biznismenima iz Rusije, s kojima planira da gradi hotel na Hrvatskom primorju, otkriva izvor blizak pevačici
Šuška se
20:18h Autor:
Novi posao Lepe Brene: Sa Rusima gradi hotel od 3 miliona evra!
Foto: Instagram / Lepabrenaa

Lepa Brena pravi poslovnu imperiju na Hrvatskom primorju! Pevačica i njen suprug Slobodan Boba Živojinović započeli su posao s biznismenima iz Rusije, s kojima će sagraditi hotel sa pet zvezdica, saznaje Kurir.

Kako se spekuliše, njihova investicija je vredna tri miliona evra, a trenutno traže idealnu lokaciju na potezu od Rijeke do Opatije, gde će taj kompleks zidati u naredne tri godine. Osim toga, vlasnica "Granda" nedavno je postala i suvlasnik luksuznog restorana u Opatiji, koji je takođe otvorila s poslovnim partnerom iz Moskve.

Lepa Brena baš zna da uživa: Najlepši momenti sa Bobom na jadranskom primorju! (FOTO)

"Brena odlično zna kako i gde da investira. Pre dve nedelje je s Bobom boravila u Opatiji, gde je bila na svadbi prijatelja, a ujedno je imala i poslovni sastanak s uticajnim biznismenima iz Rusije, s kojima planira da gradi hotel na Hrvatskom primorju. Pevačica i njen muž u svog partnera imaju veliko poverenje jer on već ima veliki broj hotelskih lanaca u inostranstvu. Na sastanku su dogovorili sve detalje, a Brenin tim advokata radi na ugovorima o gradnji novog turističkog objekta", priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, pevačica je već pikirala lokaciju i želi da njen hotel bude najveći kompleks na Jadranu.

"Ceo projekat će ih koštati blizu tri miliona evra. Brena je već napravila uži odabir placeva, tako da joj neće biti potrebno mnogo vremena da se odluči. Želi da hotel bude na samoj obali. Meštani u Opatiji i Rijeci uveliko pričaju da će to povećati broj posetilaca, kao i to da će svi profitirati od toga. Čim bude kaparisala plac, izvođači radova počeće gradnju kompleksa", završava naš izvor.

Juče je Kurir kontaktirao s Lepom Brenom, ali nije odgovarala na njihove pozive i poruke.

Raskošan dom Lepe Brene: Zavirite u enterijer porodice Živojinović (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs