Adria Media Group i Styria Media International

Adria Media Group se širi: Počeo proces preuzimanja 100% vlasništva u Adria Media Zagreb!

Okončanjem ovog procesa, Adria Media Group će od 1. septembra preuzeti 100%-tno vlasništvo Adria Media Zagreb

Vesti 16.04.2019. - 11:46h Autor: Kurir
Foto: Adria Media Group

Adria Media Group i Styria Media International otpočele su proces kupoprodaje 25% udela vlasništva Styria Media International u Adria Media Zagreb, vodećoj medijskoj kući magazina u Hrvatskoj.

 

Okončanjem ovog procesa, Adria Media Group će od 1. septembra preuzeti 100%-tno vlasništvo Adria Media Zagreb.

 

Odluka o potpunom preuzimanju vlasništva nad Adria Media Zagreb za Adria Media Group nastavak je investicije s posebnim fokusom na digitalizaciju medija i učvršćivanje reginalno dominantne pozicije AMG u life style segmentu. S druge strane, za Styria Group, vodećeg izdavača news segmenta u printu i webu, ova odluka izlaska iz magazina posledica je jasnog strateškog fokusa na osnovno news poslovanje.

 

Ovom prilikom posebno izražavamo zahvalnost Upravi i zaposlenima u Adria Media Zagreb koji su u prethodnoj godini ostvarili impresivne rezultate i transformisali Adria Media Zagreb u lidersku medijsku kuću magazina s jasno definisanom dugoročnom i održivom strategijom njenog razvoja.

 

Adria Media Group i Styria Media International nastavljaju poslovnu saradnju deleći viziju neophodnosti digitalne transformacije s ciljem daljeg razvoja tržišta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...