ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 4. mart: Promene na poslovnom planu očekuju mnoge znakove!

Bikove i Lavove očekuju lepe promene na poslovnom planu, dok Jarčevi nisu zadovoljni situacijom na poslu.

Lifestyle
11:33h Autor:

OVAN

Nećete imati previše posla danas. Možete da očekujete da će vam ostati sasvim dovoljno vremena za odmor. Možete da se nadate susretu sa osobom koja će pokazati da želi sa vama ozbiljnu vezu. Moguća je prolazna aritmija.

BIK

Nova dešavanja na polju posla bi mogla da vam podignu moral i energiju. Spremni ste za promene na ovom planu! Odnos sa voljenom osobom može da se popravi ako se budete potrudili. Povedite računa o stomaku.

BLIZANCI

Komunikacija sa vašim bliskim saradnicima nije baš najbolja što vas vodi do određene nervoze i problema. Nije vam lako da pokažete otvoreno ono što osećate prema vašem partneru, imate neke kočnice. Izbegavajte cigarete.

RAK

Očekuju vas neke lepe vesti na poslovnom polju. Moguće je da ćete uskoro doći do željenog unapređenja. Otvoreno pokazujete osećanja prema voljenoj osobi. Možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Povedite računa o šećeru.

LAV

Očekuju vas manja otežanja na poslovnom planu. Tokom današnjeg dana nećete uspeti da rešite sve probleme. Na prvom mestu vam je da vidite da je partner srećan pored vas. Moguć je nizak pritisak. Ne osećate se baš najbolje.

Mesečni horoskop za mart 2019: Stižu dugo očekivane promene!

foto: Shutterstock

DEVICA

Povedite računa o tome da ne preterujete sa nervozom u poslovnom okruženju jer tako sami sebi možete stvoriti probleme. Još uvek niste sigurni na koji način možete da rešite probleme sa voljenom osobom. Imate mnogo energije.

VAGA

Nemojte da ulazite u nove poslove sa ljudima u koje nemate dovoljno poverenja. Današnji dan vam nije baš povoljan. Osoba koja vam se dopada nije pokazala da li ima bilo kakve simpatije prema vama. Osetljive kosti i kičma.

ŠKORPIJA

Moguće je da danas okolnosti u poslovnom okruženju nisu na vašoj strani i da vas to opterećuje. Pred vama je prilika da popravite odnos sa voljenom osobom. Pokažite joj da imate želju za promenama. Unosite više vode.

STRELAC

Ne očekuje vas povoljna situacija za početak novog posla. Danas ćete lakše završti neke stare projekte. Ukoliko već imate partnera, moguće je da niste sigurni da li ka njemu još imate osećanja. Mogući su problemi sa holesterolom.

Čime znakovi Zodijaka odbijaju ljude od sebe: Brutalno iskren horoskop!

foto: Shutterstock

JARAC

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i ulažete napore u buduću promenu radnog mesta. Ne želite da izgubite partnera ali vam je odnos postao jako loš i ne vidite izlaz. Proveravajte krvni pritisak.

VODOLIJA

Pod velikim ste pritiskom na poslu i to vam stvara probleme. Moguće je da vam je potreban kraći odmor. Pokažite voljenoj osobi kakve su vaše namere i želje prema njoj. Moguće je da ona nije sigurna u vas. Moguća je glavobolja.

RIBE

Pred vama je prilika da dođete do preporuke za zaposlenje koje bi moglo da odgovara vašim kvalifikacijama. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu u narednom periodu jer niste sada spremni za to. Prvom prilikom posetite lekara.

Oni se posebno ističu: Ovi su ubedljivo najinteligentniji horoskopski znakovi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs