ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUN: Povoljan dan za napredovanje na poslu i dodatnu zaradu!

Jarac srećan, Bik uspešan, Blizanci zadovoljni

Zanimljivosti
08:43h Autor:

OVAN

Aspekti vam pružaju šansu da preispitate dosadašnje metode rada i okončate ono što ste započeli. Ovaj dan doneće vam rešenje dugotrajnog problema između vas i partnera. Vaš odnos postaje sve bolji. Krvarenje desni, parodontopatija.

BIK

Pred vama je uspešan dan, posebno ako se bavite kreativnim poslom. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije. Danas ćete uspešno prevazići ranije nesuglasice s partnerom. Vaš odnos će se u velikoj meri stabilizovati. Upala grla.

BLIZANCI

Postojeći aspekti omogući će vam da rešite neki stari problem. Bilo da je reč o problematičnom odnosu na poslu ili spornom pitanju. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi ili nastavak neke priče s neizvesnim krajem. Nervoza.

RAK

Danas ćete postići zapažene rezultate ukoliko budete imali nastup u javnosti, ako budete držali govore ili prezentacije. Lepi i romantični trenuci s partnerom doneće vam emocionalno ispunjenje i zadovoljstvo. Probavne smetnje.

LAV

Natprosečni rezultati vas očekuju ukoliko se bavite umetnošću, kreativnim zanimanjima i estetikom u najširem smislu te reči. Odličan period u odnosu s voljenom osobom kada možete imati uspeha i u zajedničkim poduhvatima. Poteškoće sa disanjem.

DEVICA

Skrivate poslovne tajne od konkurencije, što će vam pomoći da se pojavite na tržištu kao daleko napredniji od svih ostalih. Atmosfera poverenja stabilizuje vaš odnos sa partnerom. Planirate zajedničku budućnost.Više se odmarajte.

VAGA

Mudrim potezima ostvarićete lep finansijski dobitak. Očekuje vas nova poslovna ponuda ili rad na novom projektu. Partner vam je pripremio lepo iznenađenje. Situacija koja će vas oduševiti i dodatno popraviti vaš odnos. Pasivni ste, vozite bicikl, plivajte.

ŠKORPIJA

Osluškujte svoj osećaj, jer će vam intuicija najbolje pokazati pravac daljeg poslovanja. Slede natprosečni rezultati. Ovaj dan donosi vam ljubavnu dilemu jer vam se u isti mah dopadaju dve osobe, svaka na različiti način. Imate potrebu za slatkišima, nemojte se ustezati.

STRELAC

Ovaj dan može vam doneti zastoj, ako sarađujete s inostranstvom, radite s izvozom i uvozom stvari. Pripremite rezervni plan. Prelazite granicu kolegijalnosti s osobom koju poznajete s posla, privlačnost je neodoljiva. Misli vam lete, niste skoncentrisani.

JARAC

Vaše polje poslovne saradnje sve vreme upozorava na mogućnost zastoja u poslovanju i pregovorima. Nastavak neke veze iz prošlosti koja je bila dosta komplikovana i neizvesna može obeležiti ovaj dan. Probavne smetnje, posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA

Novi elementi u radnom okruženju mogu se sastojati u novim metodama rada i novim članovima tima. Vodolije mogu da prepoznaju svoju srodnu dušu u osobi koju su nedavno upoznale. Sledi period sastanaka i većeg zbližavanja. Čuvajte se prehlade.

RIBE

Uspeh vam predstoji u kreativnim oblastima, kao što su dizajn i razni vidovi umetnosti. Finansijski uspeh. Današnji dan može da uzrokuje dosta nesporazuma i nesuglasica između vas i partnera. Neophodan je otvoren pristup. Premoreni ste. Planirajte odlazak u spa centar radi opuštanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs