OBRATITE PAŽNJU NA NEOBIČNE STVARI

OVAKO PREMINULI POKUŠAVAJU DA KOMUNICIRAJU SA NAMA: Jasni znakovi da su voljene osobe pored nas i žele da poruče nešto!

Čak 60 odsto udovica i udovaca doživelo je paranormalno iskustvo u kojima su im se javili preminuli, pokazalo je istraživanje Džekelin Hejz sa Univerziteta Milano

Lifestyle
11:42h Autor:
OVAKO PREMINULI POKUŠAVAJU DA KOMUNICIRAJU SA NAMA: Jasni znakovi da su voljene osobe pored nas i žele da poruče nešto!
Foto: Shutterstock

Psiholozi tvrde da snovi i utisak da su preminuli pored nas posledica depresije ili osećaja krivice, dok oni koji veruju u reinkarnaciju su sigurni da tu postoji nešto više.

Izgubiti voljenu osobu teško je bez obzira na okolnosti. Ovaj događaj ostavlja prazninu u srcu i životu, ali činjenica da mrtvi nisu u našoj blizini uopšte ne znači da ne mogu da komuniciraju sa nama, samo morate da znate kako da prepoznate znakove da su blizu, kažu medijumi.

"Preminuli pokušavaju da se povežu sa nama svaki dan. Ali, za primanje vođstva i utehe od njih moramo da budemo otvoreni i svesni znakova koje nam šalju. Kad se ja povežem sa dušama preminulih, jedna od najvažnijih utešnih poruka koju šalju jeste ta da su i dalje sa nama, da je smrt samo iluzija", kaže Praf, svetski poznati medijum.

On otkriva 7 znakova da su preminuli koje ste voleli u vašoj blizini i da žele nešto da vam poruče:

Dolaze vam u snove

Snovi su vrlo realni, a u njima pokušavaju nešto jasno da vam poruče. Slušajte šta vam govore.

Osećaj da je neko u blizini čak i kad ste sami u prostoriji

Promena atmosfere, osećaj da vas neko gleda ili sedi pored vas. Duhovi nemaju tela, ali se njihovo prisustvo jasno oseća.

Osećate njihov specifičan miris

To je najjača veza sa njima. To je miris po kojem ih najviše pamtite, na primer, parfem, neka hrana, miris duvana...

Pojavljuju vam se neobične misli

Tu se radi o mislima koje kao da nisu vaše, kao da neko drugi govori unutar vašeg uma. U tim trenucima zastanite i dobro razmislite o mislima, možda shvatite poruku koju vam preminuli šalje.

Raj, nakon smrti, posle smrti, smrt
foto: Shutterstock

Vidite leptira, pticu ili dugu kad najmanje očekujete

Duhovi umrlih znaju da šalju takve signale kako bi vam pokazali da su uz vas. Na primer, razmišljali ste o nekome ko je umro i baš tada kod vas, ili jako blizu, sleti leptir, ili ugledate dugu baš na neki poseban datum.

Pojavljuju se određeni brojevi

To može biti datum rođenja ili smrti preminulog. Brojeve tog tipa, koji vam nešto znače, možete ugledati na satu, na nekom računu, tablicama automobila i slično.

Nailazite na ljude koji liče na pokojnika

I to baš u trenutku kada ste razmišljali ili pričali o njemu. To je još jedan znak kojim vam šalje poruku da je uz vas i da ne brinete.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs