saznajte više

Glumica iz popularne serije Dosonov svet otvorila dušu: Abortirala sam sa 15 godina! (FOTO)

Glumica Bazi Filips, koju domaća publika najbolje pamti po ulozi Odri Lidel u hit seriji s početka 2000-tih, Dosonov svet, odlučila je da podeli sa javnosti svoju tajnu iz prošlosti.

Vip priča
19:47h Autor:
Glumica iz popularne serije Dosonov svet otvorila dušu: Abortirala sam sa 15 godina! (FOTO)
Bazi Filips, Foto: Profimedia

Naime, u svojim je memoarima otkrila kako je u uzrastu od samo 15 godina imala prvu vezu i da je neplanirano ostala trudna. Njeni roditelji su za to saznali sasvim slučajno nakon što su pročitali njen dnevnik.

- Kada sam odlučila da odem na pobačaj, majka je bila ljuta.

Rekla mi je da sam sebična jer ubijam sopstvenu bebu. Kasnije mi je bila najveća podrška u najtežim trenucima u životu i na tome sam joj jako zahvalna', bila je iskrena Bazi. Nakon pobačaja otišla u Italiju i upoznala pokojnog papu Ivana Pavla II. i od njega tražila oprost. 'Trebao mi je oprost kako bih mogla da nastavim dalje sa svojim životom.

Oprost sam mogla da dobijem samo od njega. Papine reči su me spasile', prisetila se.

Ipak, teško razdoblje je sada iza nje pa se 2007. godine udala za scenaristu Marka Silverstejna i imaju dve ćerke - 10-godišnju Brdi Li i petogodišnju Kriket Prl.

Zvezda popularne serije otvoreno o teškoj temi - pobačaju: Treba nam nova reč za to jer na podmukao način sugeriše grešku majke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs