saznajte više

Ljubavna priča - Grejs Džouns i Dolf Lundgren: Često je dovodila prijateljice koje sam morao da zadovoljim! (FOTO)

Pre nego što se i sam proslavio kao Ivan Drago u 'Rokiju', švedski glumac Dolf Lundgren bio je u vezi s muzičarkom Grejs Džouns.

Vip priča
20:12h Autor:
Ljubavna priča - Grejs Džouns i Dolf Lundgren: Često je dovodila prijateljice koje sam morao da zadovoljim! (FOTO)
Grejs Džouns i Dolf Lundgren, Foto: Profimedia

Par se upoznao kad je on dobio posao kao njen telohranitelj. Sve se događalo u osamdesetima, kad je Grejs bila na vrhuncu slave, a Lundgren je tražio svoje mesto u Holivudu.

Glumac je otkrio nepoznate detalje o vezi s umetnicom kao i zašto je njihova ljubav pukla.

Najtužniji period u životu Silvestera Stalonea: Prodao svog psa za 25 dolara da bi preživeo - priča koja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

"Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro", rekao je Dolf.

Iako se celo njeno društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po celi dan trenirao.

"Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila pretnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u Njujorku si tada mogao da šmrčeš kokain usred restorana i niko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare", rekao je.

Kad su zajedno dolazili na premijeru 'Rokija', on je bio potpuno nepoznat i svi su gledali samo u deset godina stariju Grejs.

"Bio je je to jedan od onih neverovatnih trenutaka u Holivudu kad neko potpuno nepoznat postane slavan preko noći. Kad smo dolazili na premijeru ljudi su me bukvalno odgurivali kako bi fotografisali nju. A kad smo izlazili 90 minuta kasnije svi su hteli da fotografišu mene", rekao je Lundgren.

Upravo je njegova slava presudila njihovoj vezi. Naime, Šveđanin kaže kako je Grejs postala ljubomorna kad su se druge žene počele da se interesuju za njega i zato je sve puklo u roku od pola godine.

Zajedno su bili četiri godine, a on je kasnije izjavio kako će je uvek voleti.

Božanska lepota, živo umetničko delo: Grejs Džouns je najveća ikona svih vremena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs