teško detinjstvo

Supruga optuženog reditelja Vudija Alena progovorila nakon 25 godina ćutanja: Mrzela Miju Farou, tvrdi da ju je on zaveo! (FOTO)

Sun Ji Previn, supruga reditelja Vudija Alena, dala je svoj prvi veliki intervju za Njujork magazin u kojem je ispričala kako je izgledalo odrastanje u domu Mije Farou i kako je završila u vezi s Alenom, kojem je bila usvojena ćerka.

Vip priča
Autor:
Vudi Alen i Sun JI, Foto: Profimedia

Rođena u Seulu, Sun Ji je došla u porodicu Farou kao petogodišnjakinja. Glumica Mia Farou ima sedmoro usvojene (troje je preminulo) i četvoro biološke dece, a u vreme kad je usvojilaSun Ji bila je u braku s Andreom Previnom.

 

Dok je bila u vezi s Vudi Alenom, Farou je pronašla fotografije gole Sun Ji koje je napravio reditelj. Njena je ćerka tada imala 21 godinu. Sve je izašlo u javnost, a Mia ju je tada nazvala "pomalo retardiranom i sporom".

 

Incest obeležio detinjstvo dece Vudija Alena: Sin otkrio brutalnu istinu! (FOTO)

foto: Profimedia

Do sada jeSun Ji ćutela i nikad nije komentarisala svoj život s Alenom, ali ni s Farou, kao ni prošlogodišnje optužbe Dilan Farou, Mijine ćerke, koja tvrdi da ju je reditelj seksualno zlostavljao kad je imala sedam godina. Iza Dilan stali su njen brat Ronan (Mijin i Vudijev sin) kao u sama Farou.

 

"Nikad nisam htela da se osvetim Miji. Ali, ovo što se događa Vudiju je nepravedno. Mia je iskoristila pokret "Me Too" i paradira Dilan kao žrtvu. I sad cela generacija sluša o tome, a ne bi trebala", rekla jeSun Ji u odbranu svog supruga.

 

Mračna ispovest unuke nobelovca: 7 samoubistva u porodici i mentalno obolela sestra! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona u vezi je s Alenom 25 godina, a venčali su se 1997. godine.

Njena je majka počela da se zabavlja s rediteljem kad je njoj bilo 11 godina, a ona se seća da ga je mrzela.

 

"Nije hteo da upozna nas decu, to ga nije zanimalo, ali ni mi njega. Mrzela sam ga jer je bio u vezi s mojom majkom, nisam razumela kako može da bude s tako zlobnom i užasnom osobom. Mislila sam da je sigurno i on takav", rekla je Sun Ji, koja je optužila Farou da ju je zanemarivala, vređala i podcenjivala. Navodno joj je govorila da je glupa i maloumna jer je imala problema s čitanjem. Tvrdi da nema ni jednu lepu uspomenu na svoje detinjstvo s Mijom.

 

Pukla bruka dva meseca nakon smrti slavnog kuvara: Pravo lice žene u koju je Entoni Bordejn bio ludo zaljubljen! (FOTO)

foto: Profimedia

S Alenom se zbližila nakon što je slomila gležanj u školi. Došla je kući, ali nije zvala majku jer "nije imala naviku da je zove kada bi trebala bilo kakvu pomoć". U stanu je bio Alen i odveo ju je doktoru. Nakon toga, Farou je predložila da je odvede na košarkašku utakmicu i njih dvoje su počeli često da se druže. Ona i Alen tvrde kako je njegova veza s glumicom tada već bila na kraju.

 

"To nije opravdanje, ono što smo napravili je velika izdaja. Ali, Mija nikad nije bila draga prema meni. A ovde je bila šansa da budem s nekim ko me ceni, drag je prema meni i poklanjao mi je pažnju. Naravno da sam prihvatila. Bila bih glupa da sam ostala s njom. Ja nisam ništa pokrenula - on je mene zaveo. Zato je naša veza uspela - osećala sam se da me ceni", rekla je Sun Ji.

 

Sandra Bulok otvorila dušu: Bila je žrtva zlostavljanja, usvojila 2 dece, napokon uživa u novoj ljubavi! (FOTO)

foto: Profimedia

Na celi intervju reagovali su Dilan i Ronan Farou, koji su istakli da je nepravedno i neetički što je takav jednostrani članak napisala osoba koja je više od 40 godina prijateljica Vudija Alena - što je i sama novinarka Dafne Merkin, autorka teksta u Njujork magazinu, spomenula u tekstu.

"Kao novinar, šokiran sam nedostatkom brige o činjenicama, odbijanjem svedočanstava očevidaca koja bi pobila neistine u ovom članku te neobjavljivanjem odgovora moje sestre", napisao je Ronan Farou.

 

Životna priča Mije Farou: Od porodičnih tragedija do skandala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs