pogledajte

Gde je danas ekipa iz Boljeg života: Emilija Popadić odmara u Rovinju, Violeta zavodi na Instagramu, a Dragiša je pobedio rak! (FOTO)

Iako je prestala da se prikazuje 1991. godine, serija "Bolji život" i danas je jedna od omiljenih na području bivše Jugosčavije.

Vip priča
16:58h Autor:
Gde je danas ekipa iz Boljeg života: Emilija Popadić odmara u Rovinju, Violeta zavodi na Instagramu, a Dragiša je pobedio rak! (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

U osamdesetim godinama prošlog veka, porodica Popadić je bila ultimativni televizijski hit, a i danas se mnogi sećaju tog nekog boljeg života uz "Bolji život".

Petoro glavnih glumaca danas je još uvek više manje aktivno u svojim profesijama.

Marko Nikolić, koji je glumio Dragišu, danas ima 71 godinu i još glumi. Gledaćemo ga u novoj RTL-ovoj seriji "Pogrešan čovek", a trenutno snima seriju "Žigosani u reketu", u kojoj će glumiti Bogdan Diklić, Dragan Mićanović, Milorad Kapor i drugi glumci.

Pre nekoliko godina Nikolić je pobedio rak, a od tada se okrenuo zdravijem životu. Prestao je da puši i pije alkohol jer se, kako kaže, uplašio smrti i bio je spreman da uradi sve da preživi.

Svetlana Bojković, diva srpskog glumišta, bila je Emilija u seriji, a ni ona nije prestala da glumi, kako u pozorištu, tako i na televiziji i filmu. Trenutno sa suprugom Slavkom Kraljevićem odmara u Rovinju, gde su došli na poziv kolegice Vesne Čipčić. Svetlana ima 70 godina i jedno je vreme sa suprugom živela u Helsinkiju jer je on bio ambasador Republike Srbije.

Njihovu decu glumili su Lidija Vukićević, Dragan Bjelogrlić i Boris Komnenić.

Raskošnu Violetu utelovila je Lidija Vukićević, koja i danas zavodi fanove fotkama u kupaćem na Instagramu, a mnogi se dive njenoj figuri koju održava i s 56 godina.

Kontroverzna Lidija glumačku karijeru napustila je zbog ljubavi - udala se za fudbalera Mitra Mrkelu s kojim ima dva sina. Ljubav je pukla, a ona se posvetila sinovima Andreju i Davidu.

??

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Nažalost, politički se aktivirala u Šešeljevoj Srpskoj radikalnoj stranci pa je čak bila i zastupnica u Narodnoj skupštini.

Boris Komnenić danas je prvak dramsog Narodnog pozorišta u Beogradu, a pamtimo ga kao Aleksandra - Sašu Popadića. Glumac se redovno pojavljuje u serijama i filmovima, kao i na pozorišnoj sceni. Neke od zapaženijih i istaknutijih uloga ostvario je u filmu "Montevideo bog te video" i seriji "Vratiće se rode", u kojima je sarađivao sa svojim "bratom" iz "Boljeg života", Draganom Bjelogrlićem.

On je glumio Slobodana, a danas je jedan od najpoznatijih glumaca, reditelja, scenarista i producenata na celom području bivše Jugoslavije.

Bjelogrlić se proslavio u "Boljem životu", a nastavio je s "Lepa sela lepo gore". Režirao je film "Montevideo bog te video" koji je bio srpski kandidat za Oskara, kao i istoimenu televizijsku seriju. Prošle godine pojavio se u filmu "Južni vetar" uz Miloša Bikovića, Nebojšu Glogovca i Bogdana Diklića, a trenutno snima "Zmajovine pangaloze" u režiji Slobodana Skerlića.

Moda iz Boljeg života: Detalji koje žene i danas obožavaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs