Čed Majkl Murej

Životna priča najvećeg zavodnika sa malih ekrana: Romantičan sam i porodičan tip! (FOTO)

Nulte su godine mnogima koji su u to vreme bili u osnovnoj i/ili srednjoj školi obeležene serijom "One Tree Hill". A velika je verojatnoća da ste je gledali zbog prezgodnog Čeda Majkla Mureja. Njegove uvek poluzatvorene plave oči bile su san mnogih tinejdžerica, a na njegov 37. rođendan pitamo se - gde je danas?

Vip priča
Autor:
Životna priča najvećeg zavodnika sa malih ekrana: Romantičan sam i porodičan tip! (FOTO)
Čed Majkl Murej, Foto: Profimedia

Murej je rođen u Njujorku, a odrastao je bez majke koja je napustila porodicu kad je bio dete. Ima tri brata, jednu sestru ali i polubrata i polusestru. Kasnije je rekao da je upravo zbog svoje porodične situacije pristao na ulogu Lukasa Skota u "One Tree Hillu".

Kad je imao 18 godina preselio se u Holivud jer je hteo da bude glumac, a počeo je da zarađuje i kao model. Prvu ulogu imao je u "Gilmoricama", gde je glumio bogatog i razmaženog Tristina DuGreja. Gostovao je s manjim ulogama u još nekim serijama i filmovima, npr. "Dawson's Creek", "Cinderella Story" i "Freaky Friday", a onda je 2003. došao "One Tree Hill".

Životna priča najbogatije princeze Holivuda: Ništa nije moglo da je pripremi za život koji joj je sudbina namenila! (FOTO)

foto: Profimedia

Ubrzo je postao jedna od najvećih tin zvezda, a obožavatelji su poludeli od sreće kad je u stvarnom životu započeo vezu s kolegicom Sofijom Buš.

Par se venčao 2005., ali rastali su se nakon samo pet meseci.

Nedavno je Sofija progovorila o tome kako je osećala pritisak da se uda za Čeda jer su svi očekivali da to urade.

"Mislila sam da ne smem da razočaram ljude, svi su hteli da se venčamo. Naša je veza bila ozbiljna. Šta sam mogla da kažem kad me zaprosio? Bili smo mladi, ali nisam to zapravo želela", rekla je Sofija. Čeda je to očigledno povredilo jer je objavio izjavu u kojoj kaže da nikoga nije nagovarao ni na šta i da je ta priča suluda.

Zaveo najlepšu ženu Holivuda, pa sad skupo plaća: Ljubavna priča kao iz španske serije! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon što su raskinuli, Čed je završio u vezi s Kenzi Dalton, koja je bila jedna od sporednih glumica u "One Tree Hillu". Odmah su se verili, ali iako su bili zajedno sedam godina nikad se nisu venčali.

Nakon toga počeo je da bude pažljiviji s pričanjem o svojim vezama. Njegov je publicista 2015. samo objavio kako se u tajnosti venčao s glumicom Sarom Roemer, koju je upoznao na snimanju serije "Chosen". Danas imaju dvoje dece - sina (3) i jednogodišnju ćerku.

Od tinejdžerske zvezde do miljenika žena: Voleo ju je 10 godina - njenu prevaru i izdaju još uvek nije preboleo! (FOTO)

"Romantičan sam i porodičan tip. Želim taj temelj. Sve privatno želim da sačuvam za sebe", rekao je Murej.

U međuvremenu smo mogli da ga vidimo u filmovima "Kuća voska", "Zemlja junaka" i "Cavemen" i serijama "Chosen", "Agent Carter" i "Sun Records".

Osim glume, Murej se bavi i pisanjem. Njegov prvi roman, "Everlast", objavljen je 2011. godine, a prošle godine s poznatom autorkom Heder Grejem napisao je psihološki triler "American Drifter: An Exhilarating Tale Of Love and Murder".

Osam najboljih serija u 21. veku: Kultna ostvarenja koja nikog nisu ostavila ravnodušnim! (VIDEO)

Iako se u poslednje tri sezone nije redovno pojavljivao u "One Tree Hillu", Murej se uvek odaziva na pozive fanova pa je često na okupljanjima i druženjima, a i na svom Instagramu objavljuje fotografije iz tog vremena svog života kad je bio svačiji ultimativni "teen crush".

Top 5 serija koje nas vraćaju u detinjstvo: Ko je bio vaša simpatija? (VIDEO)

Životna priča najvećeg zavodnika 90-tih - Luka Perija: Obožavateljka mu poslala brushalter, on je oženio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs