INTERVJU

Sandra Bulok otvorila dušu: Bila je žrtva zlostavljanja, usvojila 2 dece, napokon uživa u novoj ljubavi! (FOTO)

Uspešna filmska glumica koja retko govori o privatnom životu i ljubavi, u svom poslednjem intervjuu progovorila je o nekim vrlo ličnim stvarima. Osim majčinstva i života nakon razvoda, Sandra Bulok prisetila se i teškog detinjstva, otkrivši da je bila zlostavljana

Vip priča
Autor:
Sandra Bulok otvorila dušu: Bila je žrtva zlostavljanja, usvojila 2 dece, napokon uživa u novoj ljubavi! (FOTO)
Sandra Bulok, Foto: Profimedia

Sandru Bulok uskoro ćemo moći da gledamo u njenom novom filmskom projektu 'Ocean's 8' gde glumi rame uz rame sa još nekim velikim imenima kao što su Kejt Blančet, En Hetavej, ali i pevačica Rijana. Zato se Bulok našla na naslovnici novog izdanja magazina "InStyle", kada je između ostalog uradila i veliki, dugo iščekivani intervju.

U njemu je progovorila o nekim stvarima koje su je godinama mučile, a najviše se orijentisala na majčinstvo koje ju je posebno obogatilo kada je usvojila danas osmogodišnjeg sina Luisa i dve godine mlađu ćerkicu Lailu.

Filmovi sa negativnim ženskim likovima koje ne smete da propustite: One su lude, seksi i nepredvidljive! (VIDEO)

foto: Profimedia

Lepa glumica je tokom razgovora o usvajanju čak i zaplakala i istakla kako je posebno emotivna oko te tematike.

"Ne volim da mi ljudi govore šta sve mogu da uradim sa svojim telom, sve dok u isto to vreme nisu zbrinuta sva deca koja nemaju dom i roditelje ili su zlostavljana i napuštena. Takođe mi smeta kada takvu decu nazivaju usvojena deca, trebalo bi ih nazivati našom decom', objasnila je Bulok, koja svoje dvoje dece odgaja s dugogodišnjim partnerom Brajanom Rendalom.

Advokat Harvija Vajnštajna dao izjavu koja je podigla prašinu: Karijera preko kreveta nije silovanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Sandra se u razgovoru dotakla i karaktera svoje dece: "Lu je jako osetljiv. Nekad ga iz milja zovem svojim 78-godišnjim sinom. Mudar je i jako ljubazan prema svima. Sve to sam uočila još kad su mi ga predali. S druge strane Laila je pravi borac, to je i razlog zašto je danas ovde. Nije dopustila da iko ubije njen duh. To dete će postići mnogo toga u životu i doneti velike promene."

53-godišnja glumica osvrnula se i na aktuelnu temu seksualnog zlostavljanja, kao i pokret "Time's Up" koje su osnovale sve žene koje su iskusile bilo kakav oblik nasilja. Upravo Sandra je donirala organizaciji pola miliona dolara. Ovoga puta objasnila je kako je to učinila jer je i sama kao tinejdžer bila izložena uznemiravanju.

Saznajte sa kojim jakim i inspirativnim ženama delite horoskopski znak: One su hrabre, strasne i uspešne! (FOTO)

foto: Profimedia

"Lako je dati novac ljudima koji su toliko hrabri i odlučni da naprave neke promene po tom pitanju. Ovaj pokret nije isključivo vezan za glumice, već za sve samohrane majke koje su bile zlostavljane ili izložene nasilju. Naša obaveza je da pomognemo takvim ženama. Mogu slobodno da kažem da ne postoji osoba koja nije iskusila neku vrstu nasilja ili barem poznaje nekoga ko jeste. I meni se dogodilo isto kada sam imala 16 godina. Jednostavno to te ostavi paralizovanom, žrtva je ta koja oseća sram, a ne napadač', rekla je slavna brineta, a zatim prešla na nešto lepše teme.

Svog današnjeg partnera, fotografa Brajana upoznala je pre tri godine, brzo nakon bolnog razvoda od bivšeg supruga Džesija Džejmsa i za njega ima samo reči hvale.

"Brajan je brižan i vrlo nežan. Deci je on broj jedan dok ja dolazim posle njega, alu razumem ih jer ipak je on taj koji je humorističniji i koji ih bolje tretira", zaključila je holivudska glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs