Neverovatno

Dobila šta je htela: Evo šta je princ Vilijam obećao Kejt na dan veridbe!

Možda ga je dugo čekala, ali je na kraju uspela da dobije sve što je želela

Šuška se
09:56h Autor:
Dobila šta je htela: Evo šta je princ Vilijam obećao Kejt na dan veridbe!
Foto: Profimedia

Kada je nakon osam godina veze, princ Vilijam u leto 2010. napokon odlučio da zaprosi voljenu Kejt, učinio je nešto što niko od njegovih kraljevskih predaka nije. Današnjoj supruzi osim prstena je dao i važno obećanje, koje i danas poštuje.

Avgust 2010. godine važan je period za britanski kraljevski par, princa Vilijama i Kejt Midlton. Tada su se tokom zajedničkog putovanja u Keniju, verili i ispisali istoriju.

Romantična veridba i predivan prsten od plavog safira koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani, zasenilo je ljubavno obećanje.

"Kada je Vilijam upitao Kejt da li hoće da se uda za njega, odmah joj je dao do znanja da zbog njega i ulaska u kraljevstvo, neće morati napustiti vlastitu porodicu. Obećao joj je da će njeni roditelji Kerol i Mičel, sestra Pipa i brat Džejms biti i dalje uključeni u sve njihove planove", otkrila je Kejt Nikol, autorka dokumentarca o vojvotkinji Kejt Midlton.

Izgled inspirisan kraljevskom turnejom: Kejt Midlton iskopirala Megan Markl! (FOTO)

"Jednom kada se udate za princa vi postajete deo porodice Vindsor. No u slučaju Kejt i Vilijamu je to potpuno drugačije. Vidljivo je to u broju događanja na koja su pozvani roditelji vojvotkinje Kejt. Kraljica ih redovno zove na Askot, a bili su počasni gosti na mnogim drugim događanjima", naglašava autorka.

Nije tajna da je vojvotkinja od Kembridža jako povezana s svojom porodicom, a posebno sa majkom i sestrom Pipom, koja joj je bila kuma na venčanju. Osim toga Kerol Midlton uz kraljevske dadilje je osoba koja najviše pomaže vojvotkinji s decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom. Brižna baka izuzetno se veseli svojim unucima, te je odmah nakon svakog porođaja stigla kod kćerke u palatu.

Loša kopija princeze Dajane: Kejt Midlton pokušala da ponovi izgled Vilijamove majke, ali bezuspešno!

Koliko je povezan s porodicom svoje supruge, ne krije ni princ Vilijam. Kako je kao mladić prolazio krizu i razvod svojih roditelja, princ je porodično utočište i zajedništvo često znao pronaći upravo u kući Midlton.

Vilijam je u prvom intervjuu nakon veridbe otkrio i da ga je jako mučilo to da li treba Kejtinu ruku prvo da zatraži od njenog oca, ali onda se ipak predomislio.

"Sinulo mi je da bi on mogao reći ne. Onda sam pomislio da ako prvo pitam Kejt i ona pristane, on me zapravo neće moći odbiti" otkrio je princ tada.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs