Pogldajte

Loša kopija princeze Dajane: Kejt Midlton pokušala da ponovi izgled Vilijamove majke, ali bezuspešno!

I ovoga puta ostala je verna svom omiljenom brendu Aleksandar Mekvin pa je izabrala dugu satensku haljinu plave boje koja savršeno ističe njenu vitku figuru

Moda
20:45h Autor:
Loša kopija princeze Dajane: Kejt Midlton pokušala da ponovi izgled Vilijamove majke, ali bezuspešno!
Foto: Profimedia

Za razliku od njene jetrve Megan Markl koja danima niže modne uspehe na svojoj prvoj kraljevskoj turneji sa suprugom princem Harijem, Kejt Midlton je ovaj put potpuno modno podbacila!

Na svečanoj večeri koju je kraljica Elizabeta organizovala u čast holandske kraljevske porodice prisustvovali su i Kejt Midlton i princ Vilijam. I dok su kraljica Elizabeta i kraljica Maksima blistale u raskošnim toaletama i sjajnim krunama, Kejt je uspela da skrene svu pažnju na sebe - i to ne u pozitivnom smislu.

Svečani banket kod kraljice: Maksima u najlepšim haljinama, Kejt Midlton potpuno razočarala! (FOTO)

foto: Reuters / Peter Nicholls

I ovoga puta ostala je verna svom omiljenom brendu Aleksandar Mekvin pa je izabrala dugu satensku haljinu plave boje koja savršeno ističe njenu vitku figuru.

Međutim, izgužvan izgled haljine odmah je privukao pažnju na društvenim mrežama, pogotovo onih ljudi kojima se ova kreacija nimalo nije dopala. Mnoge je ova kreacija podsetila upravo na nekadađnja izdanja princeze Dajane, pa su osvanule fotografije koje to i dokazuju.

Kejt Midlton i princ Vilijam prekršili kraljevski protokol: Zbog ovog ih ceo svet voli još više! (FOTO)

Ali, tu ne tako senzacionalnu haljinu, Kejt je začinili i te kako važnim komadima nakita kojima je pre svega odala počast princezi Dajani, a onda i samoj kraljici Elizabeti.

Za svečanu večeru vojvotkinja od Kembridža je odabrala raskošnu tijaru Cambridge Lover's Knot koja ima dugu tradiciju u kraljevskoj porodici, a koja je optočena dijamantima i biserima, a prethodno je pripadala princezi Dajani. Kejt je ovu tijaru uskladila sa bisernim minđušama koje su takođe pripadale majci princa Vilijama.

Najlepše kreacije sa kraljevskog venčanja: Nije samo Kejt blistala danas! (FOTO)

Nakitom je odala počast i njegovoj baki, kraljici Elizabeti tako što je na haljinu dodala i broš sa slikom kraljice iz mlađih dana koja je oslikana na slonovači i optočena dijamantima i krunom dinastije Tjudor koja je takođe sačinjena od dijamanata. Identičnu kombinaciju nosila je i Lejdi Di koja je svekrvi ukazivala poštovanje na isti način.

Megan Markl razočarala fanove: Niko nije verovao da će ovo uraditi! (FOTO)

Za ovu priliku Kejt je odabrala i ogrlicu od velikog iskorijskog značaja. Naime, ovaj komad optočen dijamantima i biserima pripadao je kraljici Aleksandri koju je dobila od kralja Edvarda VII kao venčani poklon. Ovu ogrlicu nosila je i Kraljica Majka, majka od kraljice Elizabete upravo u identičnoj kombinaciji sa brošem i to na svečanoj večeri takođe u čast holandske kraljevske porodice 1982. godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs