Šok

Pukla bruka dva meseca nakon smrti slavnog kuvara: Pravo lice žene u koju je Entoni Bordejn bio ludo zaljubljen! (FOTO)

Ono što je javno osuđivala, i sama je radila nekoliko godina ranije

Šuška se
Autor:
Pukla bruka dva meseca nakon smrti slavnog kuvara: Pravo lice žene u koju je Entoni Bordejn bio ludo zaljubljen! (FOTO)
Foto: Reuters / Brendan McDermid

Poznato je da je Entoni Bordejn, čija je nedavna smrt šokirala svet, bio u vezi sa italijanskom glumicom i režiserkom Azijom Arđento od 2016. godine u nekonvencionalnoj vezi, piše Glossy.

"Oni su imali slobodnu vezu, oboje su voleli veze koje nisu uslovljene tradicionalnim granicama, oni su sami postavili parametre", napisala je glumica Rouz Mekgovan, prijateljica poznatog para, jedna od vodećih organizatora u pokretu #Ija, za sve žene koje su pretrpele zlostavljanje.

Mekgovan i Arđento bile su prve od poznatih žena koje su javno optužile Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje prošle jeseni. Za to vreme Bordejn je bio uz svoju devojku sve vreme.

Sada, skoro godinu dana kasnije, pored režisera optuženi su i mnogi drugi muškarci, uključujući i šefa Marija Batalija, prema kome je ranije sam Entoni Bordejn izrazio neverovatno divljenje.

Entoni Bordejn presudio sam sebi zbog nesrećne ljubavi: Bio je poput tinejdžera, ludo se zaljubio u nju! (FOTO)

Međutim, sada je Mekgovan podelila sa svima svoje veliko razočaranje prema Arđentovoj.

Uz nju je bio sve vreme, ponosan na njenu spremnost da javno progovori o nečemu o čemu žene uglavnom ćute. Smatrao je da muškarci koji žene seksualno zlostavljaju moraju preuzeti krivicu i odslužiti svoje.

Kada je njegov prijatelj Batali bio optužen, poznati kuvar je napisao da svako mora odabrati stranu: "Ja stojim bez oklevanja i nepokolebljivo uz žene!"

Dodao je da je u životu upoznao mnogo jakih i fantastičnih žena. Zahvalan im je, kako je rekao, zbog njihove hrabrosti.

Međutim, ono što se pročulo prošle nedelje jeste da je prošlog novembra, upravo kada je Arđento postala zaštitno lice pokreta #Ija, mladi muškarac, glumac Džimi Benet, nju optužio za seksualno zlostavljanje 2013. godine i tražio odštetu.

Entoni Bordejn je obišao ceo svet, ali u jednu zemlju nikad nije smeo da kroči: Strah koji nije znao sam sebi da objasni! (FOTO)

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Mnoge poznate ličnosti podelile su svoje razočaranje u ceo pokret, a posebno u Italijanku. Ona se tek ovog utorka oglasila, napisavši da potpuno odbacuje i poriče sve optužbe koje su iznete na njen račun. Rekla je da nikada nije bila u vezi sa mladim Benetom.

Sporna je, međutim, fotografija na kojoj oni navodno leže u krevetu, ali Arđento se nije oglasila povodom toga.

Žena Stivena Hokinga otkrila istinu o njihovom životu: Propali brakovi, posvađana porodica i optužbe za zlostavljanje! (FOTO)

A post shared by SELECTR️ (@realselectr) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs