novi detalji

Entoni Bordejn presudio sam sebi zbog nesrećne ljubavi: Bio je poput tinejdžera, ludo se zaljubio u nju! (FOTO)

Prošlo je nedelju dana otkako je svet šokirala vest kako je Entoni Borden, jedan od najpoznatijih šefova sveta i voditelj CNN-a, počinio samoubistvo. Od tada u javnost neprekidno cure detalji koji polako otkrivaju razloge koji bi mogli da objasne zašto je harizmatičan, slavan i uspešan muškarac poput njega odlučio da presudi sebi..

Vip priča
12:35h Autor:
Entoni Bordejn presudio sam sebi zbog nesrećne ljubavi: Bio je poput tinejdžera, ludo se zaljubio u nju! (FOTO)
Entoni Bordejn i Azija Arđento, Foto: Profimedia

Blizak prijatelj italijanske glumice Azije Arđento koja je bila u vezi s pokojnim Entonijem Bordnenom za časopis "People" je otkrio kako se tragično preminuli šef i voditelj toliko ludo zaljubio u mlađanu lepoticu da bi to mogao biti jedan od razloga stravične odluke da presudi samom sebi.

"Zaljubio se u nju poput tinejdžera. Za nju je bio u stanju da uradi bilo šta i to je bila crvena zastavica za neke od njegovih prijatelja. Ludo se zaljubio u nju. Ključna reč je – ludo." – otkrio je prijatelj glumice Azije Arđento s kojom je Entoni Bordejn bio u vezi od prošle godine, a upoznali su se 2016 . godine na snimanju serije "Parts Unknown" čija se radnja odvijala u Italiji.

Inače, Entoni se sa svojom suprugom Otavijom Busijom rastavio upravo 2016. godine, međutim nisu se formalno razveli pre njegove smrti, a u braku su postali roditelji ćerke Arijane koja danas ima 11 godina.

"Niko u našem krugu prijatelja nije znao da se on do te mere muči da je cela stvar postala pitanje života ili smrt. Iskreno, mislim da niko nije znao. Mislim da ni Erik Ripert, inače Bordejnov dugogodišnji bliski prijatelj, nije znao koliko je duboka bila njegova bol. Zato i njegovi najbliži prijatelji čekaju da se otkriju svi detalj. Znali smo da su mu živci bili načeti, da mu se brak raspao, da je previše radio, ali nismo znali da je bio nestabilan. Niko to nije znao." – zaključio je prijatelj glumice koja je zarobila srce pokojnog Entonija, a samo će vreme otkriti pozadinu ove stravične priče koja je šokirala svet.

foto: Profimedia

10. juna 2018. godine Azija Arđento je uslikana na ulicama Rima sa Hugo Klementom, inače novinarom po zanimanju, kako se drže za ruke.

Možda je to bio razlog?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs