pogledajte

Na ovo je Kejt Midlton čekala 9 meseci, a Megan dobila odmah: Jasno je ko je kraljičina miljenica! (FOTO)

Vojvotkinja od Seseksa ponovno oduševljava: žene u Češireu osvojila je predivnom bež haljinom, a strogoj britanskoj kraljici ponovo vratila osmeh na lice.

Celebrities
Autor:
Na ovo je Kejt Midlton čekala 9 meseci, a Megan dobila odmah: Jasno je ko je kraljičina miljenica! (FOTO)
Megan Markl i kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

Svi koji su mislili da se Megan Markl nikako neće uklopiti u britansku kraljevsku porodicu - mogu da odahnu, jer se čini da je upravo ta 36-godišnja Amerikanka uspela da osvoji srce kraljice Elizabete II poznate po strogoći.

Kraljica je suprugu svog unuka Harija samo nekoliko nedelja nakon venčanja pozvala na malo žensko putovanje, na šta je Kejt Midlton morala da čeka čak devet meseci, a dame su jutros spakovale kofere i krenule na put.

Poklon koji uteruje strah u kosti: Saznali smo šta je kraljica Elizabeta poklonila Hariju i Megan za venčanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Izgleda da kraljicu nije naljutilo što se na nedavnoj proslavi njenog rođendana Megan pojavila golih ruku i ramena, jer tokom današnjeg druženja sa zgodnom glumicom nije skidala osmeh s usana.

Kraljica Elizabeta otkrila koga najviše voli: Ovu fotografiju do sada niste videli! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica i vojvotkinja od Sasesksa, dobro raspoložene stigle su vozom na stanicu Rankorn stanicu u Češiru, gde su dobile cveće, a zatim su se u pratnji domaćina zaputile prema mostu Mersej Gejtvej mostu kako bi prisustvovale svečanom otvarenju.

Zaklela se još kao devojka: Dirljiv razlog zbog kog kraljica Elizabeta nosi drečava odela! (FOTO)

foto: Profimedia

92. godišnja Elizabeta, koja je na zvaničnim ceremonijama uglavnom tiha i namrgođena, sve vreme se došaptavala sa Megan i smejala od srca, što su dežurni paparaci spremno zabeležili.

Dok se kraljica odlučila za belu haljinu sa sitnim cvetnim dezenom u kombinaciji sa jarko zelenim kaputom i šeširom, Megan je u svom prepoznatljivom stilu odabrala jednostavnu haljinu vrhunskog kroja, sa zanimljivim detaljem u gornjem delu.

Kraljica Elizabeta prekinula tradiciju: Evo šta je uradila na svoj 92. rođendan! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Bež haljina s kratkim bolerom kreacija je slavne francuske kuće Živanši, a Megan ju je upotpunila tankim crnim kaišem i malom torbom sa istim potpisom i crnim salonkama.

Šarmantna glumica se nije posebno pobrinula oko frizure, baš kao ni na svom venčanju - dopustila je da joj duga kosa opušteno pada niz ramena, a kad bi spustila glavu jasno se moglo videti da nema počešljan razdeljak.

Bajkovita destinacija: Procurela informacija gde su princ Hari i Megan otišli na medeni mesec - jedno noćenje iznosi 4000 funti! (FOTO)

foto: Profimedia

Veseli kraljevski duo još će se pojaviti na otvarenju pozorišta "Storyhouse Theater" u Češteru kao i da će ručati sa uglednicima u zgradi Čester, u kojoj se održavaju venčanja, konferencije i razna druga zbivanja.

Najvažnija tačka putovanja biće poseta pozorištu "Storyhouse Theater", koji će ujedno služiti kao bioskop, centar za mlade kao i biblioteka, a gde će Megan Markl imati priliku da upozna neke lokalne glumce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs