pročitajte

Kraljevska porodica na okupu: Pogledajte zvanične fotografije sa krštenja princa Luisa!

Četiri zvanične fotografije palata je objavila na društvenim mrežama, a na porodičnim portretima, uz preslatku dečicu, zablistala su i neka nova lica.

Vip priča
Autor:
Kraljevska porodica na okupu: Pogledajte zvanične fotografije sa krštenja princa Luisa!
Kraljevska porodica, Foto: AP / Chris Jackson

Palata Kensington objavila je fotografije s krštenja malenog princa Luisa, najmlađeg od troje dece princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton.

Kejt i Vilijam princa Luisa krstili su u kapeli u sklopu palate Sent Džejms u Londonu prošlog ponedeljka, a obred krštenja poverili su nadbiskupu Kanterburija, Džastinu Velbiju.

Princ Luis nosio je dugačku haljinu prljavo bele boje, od svile i čipke, ručno rađenu repliku haljine za krštenje iz 1841. godine, koju su tokom godina nosile 62 bebe, uključujući i princa Vilijama, princa Harija i princa Čarlsa. 2008. godine kraljica je prekinula tu tradiciju pa je dala da se sašije replika, kako bi se original sačuvao.

Kraljevska porodica na društvenim mrežama objavila je čak četiri portreta, tri s članovima šire i uže porodice kao i jedan na kojem vojvotkinja Kejt u naručju drži tek krštenog princa Luisa.

Na porodičnim portretima nedostaju kraljica Elizabeta II i njen suprug princ Filip, koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju krštenju svog praunuka. Četvorogodišnji princ Džordž i trogodišnja princeza Šarlot osvajaju slatkoćom dok se veselo smeše u kameru i zaljubljeno gledaju brata koji leži u majčinom krilu.

Po prvi put na zvaničnim fotografijama pojavila se Megan Markl, supruga princa Harija, koja je na krštenju zablistala u maslinasto zelenoj haljini Ralfa Lorena.

Na "prizorima s krštenja" kojima se pohvalila britanska kraljevska porodica osvanulo je još jedno "novo lice" - Džejms Metjuz, suprugPipe Midlton, koji je član porodica postao u maju 2017. godine.

A post shared by STYLE-TIPS.COM (@hkstyletips) on

Nakon krštenja, koje se odvijalo pod budnim okom javnosti, Kejt i Vilijam su uspeli da se malo opuste na Vimbldonu, gde su proveli vikend prateći tenis koji obožavaju.

Na Vimbldon je proteklog vikenda stigla i Megan Markl, a mnogi su primetili da je bivša glumica počela modno da utiče na popularnu Britanku.

foto: Reuters / Toby Melville

Supruga princa Vilijama, vojvotkinja Ketrin, godinama je bila ultimativna modna ikona s kraljevskog dvora, ali se sve promenilo kada je u Veliku Britaniju stigla šik Amerikanka Megan Markl.

Dok je Kejt osvajala pristupačnim i ženstvenim stilom, baziranim na lepršavim haljinama, cvetnom dezenu i cipelama s udobnom petom, Megan je žene širom sveta oduševila pritajenim glamurom, čistim linijama i jednobojnim kreacijama koje potpisuju najpoznatije modne kuće na svetu.

"Čamac" izrez, uske haljine do ispod kolena, štikle s vrtoglavo visokom potpeticom i male dizajnerske torbe, u samo nekoliko meseci postale su okosnica prepoznatljivog stila nove britanske vojvotkinje Megan, čiji se modni stil očigledno dopada i samoj Kejt.

36-godišnja vojvotkinja Kejt Midlton juče je na Vimbldonu došla u netipičnoj haljini koja je izgledala kao da je skrojena po željama Megan Markl.

foto: Profimedia

Naime, Kejt je za praćenje teniskog meča sa suprugom Vilijamom ovaj put odbacila je ideju o lepršavim haljinama A-kroja i uskočila u usku žutu kreaciju s kratkim šišmiš rukavima, koja joj je odlično pristajala.

Haljinu dvojca Doče i Gabana, vojvotkinja je obukla uz ručnu torbicu iste kuće i upotpunila jedva primetnim nakitom s potpisom "Asprey".

Atraktivnu haljinu u upečatljivoj žutoj boji mnogi su uporedili s jednostavnom midi haljinom Brendona Maksvella, u kojoj se Megan Markl 5. jula pojavila u Londonu.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs