pročitajte

Otac Megan Markl ponovo napada: Ona bi bila niko i ništa bez mene! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa se udala za muškarca svojih snova i oduševila javnost, ali zahvaljujući svojoj porodici, mir u srcu još dugo neće naći. Njen otac Tomas ponovo je istupio u javnost i novinarima otkrio svoje pravo lice.

Vip priča
Autor:
Otac Megan Markl ponovo napada: Ona bi bila niko i ništa bez mene! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Kako vreme odmiče, postaje sve jasnije zašto je uz Megan Markl na venčanju bila samo njena majka, i zašto ju je do oltara otpratio princ Čarls.

Članovi Meganine porodice s očeve strane sve se češće oglašavaju u medijima, u pokušaju da 'ukradu' delić slave novopečene vojvotkinje, a komentari njenog oca već su nekoliko nedelja ispunjeni nezadovoljstvom.

Tomas Markl, koji se zbog navodnih zdravstvenih problema nije pojavio na venčanju svoje ćerke i princa Harija, pre nekoliko nedelja je izjavio da još uvek čeka svoj poziv za čaj s kraljicom i dodao da bi Elizabeta II mogla da nađe vremena i za njega, kad je već u posetu primila američkog predsednika Trampa.

Tomas Markl želi da posvađa celu kraljevsku porodicu: Stigao odgovor iz Kesingtonske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

U novom intervjuu za 'Mail on Sunday' 74-godišnji Tomas je izjavio da ga ljuti što mu se Megan više ne javlja i što nema pristup kraljevskoj palati.

"Imao sam njen lični broj u palati, ali nakon što sam u javnost izneo nekoliko kritika na račun kraljevske porodice, odlučili su da me u potpunosti odbace", pošalio se otac vojvotkinje od Saseksa.

Porodica Megan Markl opet šokira svet: Buduća snajka uhapšena pred vojvotkinjin dolazak u Ameriku! (FOTO)

foto: Profimedia

Tomas sumnja da se Megan na njega ljuti jer je novinarima rekao da njegova ćerka želi decu pa ne razume gde je pogrešio jer, prema njegovim rečima, vojvotkinja o deci priča proteklih šest do sedam godina.

"Kažem vam, prešao sam granicu strpljenja s Megan i kraljevskom porodicom. Žele da ćutim, žele da jednostavno odem. Ali ja se ne dam ućutkati. Odbijam da budem tih. Besom me ispunjava Meganin osećaj nadmoći. Ona ne bi bila niko i ništa bez mene. Ja sam od nje napravio vojvotkinju koju vidite danas. Ja sam zaslužan za sve što je ona danas!", gnevno je poručio Tomas putem medija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs