Nije prvi put

Porodica Megan Markl opet šokira svet: Buduća snajka uhapšena pred vojvotkinjin dolazak u Ameriku! (FOTO)

Ceo skandal izbio je nakon što je objavljeno da Megan sama odlazi u Ameriku na neko vreme kako bi posetila porodicu i prijatelje

Vip priča
16:05h Autor:
Porodica Megan Markl opet šokira svet: Buduća snajka uhapšena pred vojvotkinjin dolazak u Ameriku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Buduća snajka Megan Markl uhapšena je zbog optužbi za napad.

Darlin Blunt (37) verenica Meganinog polu brata Tomasa Markla Džuniora, uhapšena je u Oregonu u petak. Darlin je provela noć iza rešetaka pre nego što je puštena iz pritvora uz kauciju.

Mediji otkrili istinu: Da li je otac Megan Markl izmislio operaciju da ne bi došao na ćerkino venčanje?!

foto: Profimedia

Prema rečima svedoka, buduća snajka vojvotkinje od Saseksa uhapšena je nakon prijave za porodično nasilje u Tomasovom i njenom domu u Oregonu.

Ćerka joj živi kao boginja, ali ovako se muči majka Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Da podsetimo, ovo nije prvi put da se ovo dešava. Na dočeku ove godine policija je intervenisala nakon što je Darlin fizički nasrnula na Tomasa, te je tada dve noći provela u pritvoru. Takođe, u januaru 2016. Tomas Markl Džunior je uhapšen kada je u pijanom stanju navodno držao pištolj uperen u Darlininu glavu.

Otac Megan Markl tvrdi da mu ćerka pati u kraljevskoj porodici: Voleo bih da mi se javi, mogao bih uskoro da umrem! (FOTO)

foto: Profimedia

Ceo skandal izbio je nakon što je objavljeno da Megan sama odlazi u Ameriku na neko vreme kako bi posetila porodicu i prijatelje, a nagađa se kako se na put sprema da bi izgladila porodične nesuglasice.

Megan Markl izazvala skandal u kraljevskoj porodici: Javno govorila o onome o čemu nikako nije smela! (FOTO)

foto: Profimedia

Za sada je jedino sigurno da će se na odmoru videti sa majkom, sa kojom se nije videla od venčanja u maju. Jedan od razloga za njenu posetu navodi se i da Megan želi da poseti domovinu pre nego što zatrudni, pa joj prekookeanski letovi postanu prenaporni.

Ovo je idelano vreme da Megan poseti porodicu i prijatelje s obzirom da u septembru kreće na turneju sa princem Harijem u okviru koje će posetiti Australiju i Novi Zeland.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs