Bilo ga je sramota

Mediji otkrili istinu: Da li je otac Megan Markl izmislio operaciju da ne bi došao na ćerkino venčanje?!

S druge strane, on je rekao nedavno i da se sa ćerkom nije čuo dva meseca, da je ona čak i broj promenila, a da veruje da je duboko nesrećna zbog života koji je sada primorana da vodi na kraljevskom dvoru

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Iako sestra Megan Markl već tvrdi po medijima da će upravo vojvotkinja biti "odgovorna" za smrt njihovog oca, koji je u teškom zdravstvenom stanju, i mada ne prestaju spekulacije na ovu temu, "Daily Mirror" sada piše da je cela afera u vezi sa operacijom, slikama i nedolaskom na venčanje, zapravo izmišljena.

 

Vojvotkinjin otac je poslednjih dana pred venčanje odlučio da zaradi na ćerki, pa je prodao paparacima nameštene fotografije. To je izazvalo neverovatan bes kraljevske porodice, a istovremeno on je navodno imao zakazanu operaciju srca, pa se nije ni pojavio na venčanju.

 

Pohlepni otac Megan Markl ne prestaje da šokira: Ovaj put nije samo osramotio svoju ćerku, već se okomio i na princa Harija! (VIDEO)

foto: Profimedia

Da li su se zaista poklopili tajminzi, ili je ćerka mogla da promeni datum venčanja da bi je otac ispratio do oltara, to zvanično nije objašnjeno, ali britanski tabloid sada piše da je njegova operacija - izmišljena.

"Daily Mirror" piše da je Tomas Markl izmislio operaciju srca da ne bi morao da ide na kraljevsko venčanje. Naime, on je želeo to, ali mu je bilo previše neprijatno da se pojavi pred svetskom javnošću posle prodaje slika.

S druge strane, on je rekao nedavno i da se sa ćerkom nije čuo dva meseca, da je ona čak i broj promenila, a da veruje da je duboko nesrećna zbog života koji je sada primorana da vodi na kraljevskom dvoru.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...