pogledajte

Pohlepni otac Megan Markl ne prestaje da šokira: Ovaj put nije samo osramotio svoju ćerku, već se okomio i na princa Harija! (VIDEO)

Veliki intervju koji je pre nekoliko dana da otac Megan Markl najgledanijem TV šou u Velikoj Britaniji, "Good Morning Britain", nije izazvao negodovanje "samo" zato što ga je masno naplatio, jer iza tih 63 hiljade funti stoji nešto što je britanskoj javnosti – apsoultno neoprostivo.

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Čini se kako se novopečeni kraljevski par, princ Hari i Megan Markl ne mogu opustiti dok god njen otac, Tomas Markl, radi gluposti kojima ne sramoti samo svoj ćerku, već i celu kraljevsku porodicu.

 

U intervjuu koji je pohlepni Tomas dao u emisiji "Good Morning Britain", već je ionako otkrio suviše kada je za svoju ćerku rekao da očajnički želi da postane mama, a onda se okomio i na princa s temom koja je među članovima kraljevske porodice oduvek bila zabranjena.

 

Kako je Megan Markl popravila odnos princa Harija i princa Čarlsa: Kraljevska porodica nikad nije bila ovako prisna! (FOTO)

Tomas je naime nonšalantno otkrio političke stavove princa Harija. Tako je otkrio da princ, a navodno mu je to rekao sam Hari, još uvek podržava politiku Donalda Trampa, odnosno, kako je naveo: "Daće mu još jednu šansu", a još je veći skandal napravio otkrivši prinčeve stavove prema Brexitu.

 

Kejt i Vilijam nikada neće imati ovakve fotografije: Holandska kraljevska porodica kakvu do sada nismo videli! (FOTO)

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) on

"Razgovarali smo i o Brexitu", izlanuo jeTomas Markl, "i Hari je vrlo otvoren prema tom pitanju", otkrio je, iako to, još uvek goruće političko pitanje za sve Britance, nikad nije smelo, niti trebalo biti tema "kraljevskih stavova".

 

A dok je tim rečima poprilično pokopao princa, čak ni to nije bilo dovoljno gramzivom ocu lepe vojvotkinje, pa je svoje gostovanje zacementirao rečima koje su možda trebale da zvuče dobronamerno, iako nisu tako odjeknule u javnosti.

 

Da li će Hari i Megan i ovu tradiciju preokrenuti: Britanska kraljevska porodica sa svadbene torte uvek čuva vrh, evo zašto!

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_hd) on

Tema razgovora bio je naravno i mladi par, a kada se voditelj osvrnuo na činjenicu da bi Tomas, kao otac, trebalo da bude i više nego srećan što mu se ćerka udala za pravog princa, ponosni otac je opet izvalio: "Moja je ćerka za mene princeza od rođenja i kao takva je savršena nagrada princu!"

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...