Divi joj se zbog njene snage

Princ Čarls obožava svoju snaju: Evo kakav je nadimak dao Megan Markl! (FOTO)

Princ Čarls i bivša glumica Megan postali su vrlo bliski budući da je, zbog odsutnosti njenog oca na venčanju zbog operacije srca, od Čarlsa zatražila da je otprati do oltara

Celebrities
Autor:
Princ Čarls obožava svoju snaju: Evo kakav je nadimak dao Megan Markl! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Budući kralj Čarls (69) dao je vojvotkinji Megan Markl (36) neobičan nadimak. Nazvao ju je po hemijskom elementu volframu. Razlog tome je inspirisanost njenom snagom i odlučnošću. Divi joj se zbog njene snage i podrške koju daje svom suprugu, odnosno njegovom sinu Hariju (33), kojem je potrebna osoba "volframskog tipa" u životu, tvrdi Čarls.

Princ Čarls i bivša glumica Megan postali su vrlo bliski budući da je, zbog odsutnosti njenog oca na venčanju zbog operacije srca, od princa zatražila da je otprati do oltara u maju ove godine.

Poljubio Megan Markl pred princem Harijem: O ovom muškarcu bruji ceo svet! (FOTO)

foto: AP

Tokom ceremonije "Trooping the Colour", dok su se Megan i Hari prvi put predstavljali na balkonu Bakingemske palate, Čarls je vodio razgovor s mladencima. Posebnu pažnju je privukla njegova ljubaznost prema vojvotkinji koja je priznala da je nervozna jer stoji pred gomilom ljudi.

Kritikuju Megan Markl na svakom koraku: Šta vojvotkinja nikako nije smela da uradi! (FOTO)

foto: Reuters / Peter Nicholls

Iako je nadimak čudan, ima impresivne karakteristike pomoću kojih bi se mogla opisati prva vojvotkinja od Saseksa. Uprkos činjenici da volfram ima najvišu tačku topljenja od svih metala u čistom obliku, isto tako vrlo je poznat po sposobnosti da zadrži svoju tvrdoću.

Metal se koristi za rezanje noževa, bušilica i sličnih alata zahvaljujući upravo svojoj tvrdoći, ali se koristi i u sijalicama i u motorima raketa. Ovaj retki metal prvi put su pronašli davne 1781. godine. Poznat je pod simbolom W, a atomski odnosno redni broj mu je 74.

Kamila Parker sve otkrila: Šta se događalo u kraljevskoj porodici zbog skandala oko Megan Markl pred venčanje! (FOTO)

foto: EPA

Davanjem ovog retkog nadimka, princ Čarls je nastojao da se pobrine da se supruga njegovog sina oseća dobrodošlom u kraljevsku porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs