Presrećan

Princ Hari preko skajpa poručio: Obožavam sve ovde, život nam je fantastičan!

Izgleda da novi život prija princu Hariju

Celebrities
Autor:
Princ Hari preko skajpa poručio: Obožavam sve ovde, život nam je fantastičan!
Foto: Profimedia

Princ Hari(35) i Megan Markl (38) nakon odlaska iz Velike Britanije i napuštanja kraljevske porodice živeli su u Meganinom rodnom domu u Los Anđelesu, ali nedavno su kupili i uselili se u novi dom u Montecitu, skupom ostrvskom gradiću u neposrednoj blizini Los Anđelesa. Iz svoje vile vredne gotovo 14 miliona dolara, Hari se pridružio virtuelnom sastanku volonterske akcije Lige američkog fudbala. Odgovarao je na brojna pitanja, pa tako i na ono o svom novom životu u Kaliforniji. Nije imao dileme.

"Ovo je jako lako pitanje. Obožavam sve ovde, život nam je fantastičan," zaključio je Hari, kojem, čini se, nije ni najmanje žao što je s porodicom pobegao od tradicionog života.

Ispričao je britanski princ da su njemu i Megan prioriteti posao i njihov sin Arči, kako će se i dalje baviti humanitarnim radom, a američke fanove posebno je oduševio izjavom kako jedva čeka da sin poraste kako bi ga mogao poslati na prvi trening američkog fubala. Svime ovime Hari je sasvim sigurno još malo 'bocnuo' one u svojoj domovini koji su mu zamerili odlazak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs