Procureo snimak sa svečanog prijema

Hariju već prekipelo Meganino ponašanje? Princ odgurnuo vojvotkinjinu ruku pred svima! (VIDEO)

Megan je u jednom trenutku htela da uhvati za ruku suprugaa ali ju je on brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže

Celebrities 03.07.2018. - 09:54h Autor: 24sata.hr
Foto: Reuters / Pool

Vojvotkinja od Saseksa i bivša glumica Megan Markl (36) pojavila se sa suprugom princom Harijem (33) na prijemu u Bakingemskoj palati i opet prekršila kraljevska pravila ponašanja.

 

Megan je u jednom trenutku htela da supruga uhvati za ruku, ali on ju je brže-bolje odmakao, pa su odmah krenule glasine o tome kako u braku mladog bračnog para ne cvetaju ruže. Ipak, čini se da u slučaju Megan i Harija nije reč o bračnoj krizi, već o nečem drugom.

 

Bojim se da nikad neću videti Megan: Novi haos u porodici Markl, Tomasu se više ni ne javlja ćerka! (FOTO, VIDEO)

"Kraljica i suprug takođe se retko drže za ruke u javnosti, pa ispada da je to nepisano pravilo koje važi i za sve ostale parove kraljevske porodice", rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tela, Robin Kermod i objasnio da se ovde prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

 

Inače, osim po nekonvencionalnom ponašanju, Magan pažnju javnosti pleni i odevnim kombinacijama koje su, primetili su mnogi, u poslednje vreme često nežno ružičaste boje. Ipak, ni to nije slučajno.

 

Nema više držanja za ruke i nežnih dodira: Kraljica naredila da Megan i Hari poštuju protokol! (FOTO)

foto: Profimedia

Supruga princa Harija, kao članica kraljevske porodice, pojavljuje se na važnim događajima, što može da bude stresno, pa stručnjaci smatraju da svetli tonovi deluju umirujuće, odnosno, smiruju nervozu i usporavaju puls.

 

Sem toga, ružičasto mnogi percipiraju kao romantičnu boju, pa je moguće da Megan želi da pošalje poruku da je zaljubljena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs